to je prostě “vyšší dívčí”(nevím,jak jinak to nazvat)…jsem si to představila,jak ti ostatní jakoby “orodovali” za toho jednoho,který “sešel z cesty”….To je prostě nad lidské chápání…prostě úžasné..😊
Příspěvky uživatele
Bobca
orionka-2:Možná ti Niki závidí,jak jsi spokojená,šťastná,žiješ si fajn život,sice sama-ale svůj,děláš si co chceš..cestuješ.
A nejvíc ho nas…., když si tak spokojeně budete žít dál !
( Někde jsem četla takový slogan : Být spokojená a žít s úsměvem je někdy docela dřina, ale když si uvědomím, kolik lidí tím naštvu, tak se ta dřina vyplatí. )
Já mám na ledničce už moře let přidělaný citát..
“nikdy nezapomeň,že dobrá nálada sice nevyřeší všechny tvoje problémy,ale nasere tolik lidí,že stojí za to si ji udržet”..a podle toho se řídím..Když se mě někdo zeptá,jak se mám,někdy odpovím(podle toho kdo se ptá),že blbě,ale dobře to snáším…Nebo-to většinou, že se mám dobře,což je ale pravda..spousta lidí je na tom daleko hůř,a musí s tím žít..Koho zajímá,že s tebou děti nemluví..no a co..Ušetřím peníze na něco pro sebe(je to hnusné,ale je to pravda)..Že mám nějaké nemoci-kdo je v mém věku nemá…
Na tom víkendě jsem se dověděla pár negativních zdravotních stavů mých kamarádů(o kterých jsem nevěděla),že ty moje starosti -nevím,jak to popsat-prostě,že musím začít držet dietu,musím,to či ono…..jsou prostě prkotina..Ti lidé by si tak rádi dali to,co já si chci odpírat..Ano,jsem tlustá,beru léky…ale nic mi vpodstatě není…že mě bolí kolena?to spraví další operace…ale nemoct cokoli do sebe dostat,jak oni..Sladké nejím,tučné taky né..léky vysadit nemůžu..máma byla malá kulička-taky brala spoustu léků..A už kácí v našem lese,tak co já bych se trápila..Nečekám,že tu budu ještě těch 20let,co mi předpověděly 2 kartářky..ale vůbec by mi nevadilo,kdybych už prostě odešla..to není rouhání,ale počítám s tím…Ještě mám dost šití.ke kterému se jaksi nermůžu dokopat(horko-prokrastinace)..ale mám to komu poslat..www.Puntik.cz vyrábí věci z rifloviny,tak jim to tam zavezou..Ukousla jsem si velký krajíc,který jaksi nemůžu sníst..
teď čtu,co jsem to napsala za blbost…ale doufám,že tomu rozumíte,co tím myslím😇🐕sehnat dohromady takovou skupinu…👌
impact:My jsme se dneska totálně zrakvili. 🤪
Trasa se jevila úplně parádně a prošli jsme si nádhernou cestu lesem. Trošku jsme zmokli, trošku jsme se okoupali průchodem lesním tunýlkem a pak jsme scházeli kolem nádherných skal po stezce Zdenka Sedláčka. No ale já si vymyslela, že se chci podívat na skalní útvar Miláček. A to byla největší blbost dne. 😂 Krpál jak kráva. Už tam nikdy nejdu. 😂
Teď se tu doma ploužím se zablokovanými zády a lýtka mi doslova hoří. Zítra neudělám ani krok. Ale tak hlavně, že psi jsou spoko. 🤭
smekám a obdivuji..Ty vaše procházky jsou fakt úžasné.Hlavně takovou smečku uhlídat!!píšu to pořád,já vím,ale ti musí být fakt parťáci👌
Yoda třeba je sám,má paničku jako “centrálu”..je rozlítaný,rozevlátý,ale vrací se sám,ale ti vaši jsou většinou pohromadě..jak to děláte??Nerozutečou se??
Raduš-psaly jsme současně👍..vzala jsi mi to z hlavy..
dodatek..jak vědělo pár lidí,odkud Canka je,teď už to ví vlastně všichni.👎Ale to už je vlastně jedno…
Canka:Taaaak jsem se dnes dozvěděla,že tu máme nějakého udavače😂Někdo tady ofocuje konverzaci a posílá to mým sousedům😂Jak ubohé😂
týjo😲..Nebyla jsem tu asi od pátku,a zírám😲pečlivě jsem přečetla všechno..A nevím,o co tomu člověkovi jde..Možná ti Niki závidí,jak jsi spokojená,šťastná,žiješ si fajn život,sice sama-ale svůj,děláš si co chceš..cestuješ..Ale-svět je malý..Může to být i někdo z práce,kdo ti závidí postup..Nevím,co špatného mohl ten (nemám pojmenování)….okopírovat a čím tě pošpinit..Jinak,co si pamatuju,tak jedině o těch děckách uřvaných jsi psala…Jinak nic,co by bylo na “pošpinění”(tím by ses mohla dotknout matek,co své děti vychovávají v duchu volné výchovy)…Kašli na to,hoď to za hlavu,jsme tu chvíli💖….Na bývalého mi to nesedí-dává ti čivavku..proč by to dělal.
Já bych mohla taky čekat reakci od sousedů..ale myslím,že jsme tu celkem vpohodě,když nám(myslím na druhé straně barikády) něco vadí,zastavím si “hlavního”,vyřešíme to,a je klid..A to prádlo??je to úsměvné,ale to je asi jejich styl..Prostě to tak má být..Včera navečer zpívali v průjezdě-krásně-dvojhlasně..Pak pouštěli hudbu-decentě,nikoho to nenazvedávalo ze židlí….A jde to👌..Chvíli to trvalo,už dýl tu nebyl rachot(nemyslím řvaní děcek a starších dam)-jen hudební..🎶ale jak půjdu kolem,dám jim palec nahoru👍
vím,není to veselé,ale je to pěkné..dám i veselé..
Anonymní:Kemp Majdalena natočil video 😀 https://www.facebook.com/share/r/8vehDmd6stqP7DpS/
tak to je teda fór…👍
Já včera dojela zas ušlá z toho Olmika..horko,ta pomalá chůze se 2 kámoškama a procházení nostalgickými vzpomínkami jedné po uličkách-že tam pracovala,tak si to chtěla připomenout..Po OBI taky..Nemůžu chodit pomalu😟Záda úplně v h…u…O koleni ani nemluvím..Tak tak jsem došla k autu..Jen jsme nakoupily něco ve “slevněnce”na dolním náměstí,v Opeře si daly kafe..parkovné 80 korun..
Dnes se chystám na akci-každoročně-rodinná sešlost 3 členů bývalé kapely..chlapi tam budou hrát..dres-code jsem myslím psala..coutry a western..nic jsem nevymyslela,za klobouk nebudu dávat 250 korun jen na 3 dny..dojedu v neděli..Tablet ani neberu..U Zdenky nebyla šance..Jelo se “na body”-v hledání slov😇8500 bodů a 8 nápověd..a měla bych to vydržet nepoužít do další návštěvy😊
ráno brzo jedu do Olmika s Petrou pro injekce..a pojede s námi i ta 3.sosedka.potřebuje projít OBI.Hornbach a Baumax..něco shání…
Reni,myslela jsem tím asi spíš to “vrtění se”..já se na tom balonu spíš jakoby pohybovala a kroužila,jak mi doporučovala ta terapeutka…A když jsem viděla, jak spolužáci se nechali povozit-v 60 na koni u spolužáka,ujela jsem asi 10 metrů,museli mě sundat,a nikdy více..v 1974 jsme v Doudlebách(Doudlebech)🙂 dělali praxi v zemědělství..tak jsem spadla z koně,a od té doby poprvé až v těch 60 a to mě museli hodně ukecávat..
tak jsem se sem teprve dostala..Dojela jsem už včera,ale byla jsem doslova “ušlá”🙄
Měla jsem v plánu přijet až ve středu,ale došla mi v podělí-to jsem už byla u Zdenky-smska,že mám nachystanou žádanku na EIT na neurologii v Olomouci..Tak jsem hned napsala smsku na to EIT,a večer o půl 7 mi přišlo,že jim někdo vypadl,jestli nemůžu hned v úterý na 11.45 do Ol…tak jsem vyrazila před 10tou z FM..Po dálnici pohoda,za 40minut jsem byla i na místě-a to bylo už jen jedno zúžení u Bělotína..Vyšlapala jsem X(asi 60) schodů..vyseděla si hoďku,když vyšla sestra před 12,že paní doktorce dojela nějaká příbuzná z Itálie,a že s ní bude trávit její pauzu..Mezitím protelefonovala,"mojí"ordinační dobu..Sestra,že si mám zajet někam na kafe a ve 13,15 mám přijít..Tak ty schody dolů..přes půl Olmika do OC Haná..Pak v e 13 zpátky-je tam dosti uzavírek,kolony..Pak znovu ty schody-to už jsem tak tak..Nebráním se procvičovat koleno,ale pak zpátky,doma do schodů věci….a padla jsem na "hubu"..necítila jsem lýtka…hrůza😲Vypla jsem ve 21 telku a spala do 6..
Výsledky špatné-písnu jindy..žiju,žila jsem i před nima😇
Coudas:No, když já nevím, co to je to vyhoření. To, že se mi nic nechce přisuzuji holt lenosti.
to je sakramentský rozdíl..lenost….prokrastinace,…nebo vyhoření😕..Ten,kdo nezažil,nepochopí..Každý jsme jiný,snášíme různě životní situace jinak-jinak reagujeme(kdyby jsme byli všichni stejní,byla by to nuda)..Není univerzální manuál na pohodu..Já nevyhořela,ale octla jsem se v 61 letech na 6 týdnů na psychiatrii-teda voné oddělení s vycházkama a víkendama doma..Mladá děvčata(30le),"vyhořelá"..nechápala jsem..Byly různé názory na ně,ale mě konkrétně ten pobyt pomohl,ale antidepresiva beru dodnes(momentálně půlím-zkouším zkončit)tak uvidím..
kometa:Netahali. Ale já se děsila spíš toho vpichu.
Já se teda nebojím žádné injekce atd..dokážu se “uvolnit”..Jen tentokrát fakt šílená bolest,že jsem vyjekla “týjo”😲..I přesto dokážu mít to koleno mít uvolněné,bo vím,že by to bylo horší..Vbodl mi to úplně jinam,než minulý obstřik-ten byl pohoda😇(ale potom jsem na tu nohu do týdne nestoupla,jak se mi to zhoršilo😟)..Pořád musím myslet na ten smích sestry..Jestli pan doktor se netrefil,udělal grimasu a sestra se zasmála?..že mi to neřekl on,o tom vytahování tekutiny..😕..Hýbal mi jabkem,tak to musel vidět předem..
Ale kašlu už na to..Niki..užívej si u zvířátek pohody..Jak jsi pojmenovala toho ušáka??🐇
teď jsem mluvila se Zdenkou,asi vyrazím už dneska…Hlídání má až ve středu..A potřebuju vymyslet něco na příští týden na sraz -každoroční,rodiny mých chlapů hudebníků..a dres-code je letos coutry,tak proberu Zdence šatník,ona nosí riflové košile..
. Já třeba moc týhle potřebě chlapů mít ženskou hlavně doma,….
“má pravdu předsedo”😉-ohledně toho vybudování doma atd…
má to 2 “úhly pohledu”..Jeden praktický-že je to vybudováno doma-a pantáta to vidí jako plus ..a druhý-se třeba partner bojí,aby nejezdila někam zbytečně daleko-a i finanční stránka hraje roli…A má ji rád-dělal to pro ni…Ne,že by ji chtěl mít vyloženě“doma”…to musí posoudit ta polovička..ale zapojit by se měli všichni členové,pokud by teda chtěli mít tu “mámu” poblíž.Nevím,co děláte za práci,kolik je vám let..ale pokud by ta změna byla ku prospěchu věci,šla bych do změny…
pro potěchu oka😊
ano,platí,1280.-kč..ale to lokální anestetikum mi tam jaksi chybí..Vrazil mi jehlu do kolene,ani nic neřekl,až sestra(nevím,proč se smála-jestli jsem neměla zrovna vzorově oholené nohy😲-jsem zapomněla),když jsem zařvala,mi teprve řekla,že doktor vytahuje vodu..Posledně mě ten opich tak nebolel..Jo,domluvení jsme byli už v nemocnici,že to po operaci pak budem řešit nějakým promazáváním..a tu vodu musel teda vidět,mohl mi to říct..Docela to koleno naboku bolí-ten vpich..mám ledovat..
a posílat to určitě nebude..Jen se trochu hrozím,když půjdu brzo po té první operaci,tak abych to zvládla na té operované noze-tu zátěž..Zapomněla jsem se zeptat,jestli můžu už do dřepu..opatrně zkouším,klekám na posteli-na měkkém(měkém)?
jestli by to nemohlo nějak pomoct té mé zborcené páteři (???)
já bych to teda nezkoušela..ty otřesy.. Kdysi jsem chodila na rehabky s rukou..A v rohu byl ten velký míč..A sestra,že si mám na něm pocvičit záda…Tak já,že jo-nikdy jsem na tom nehopsala..a teda-nikdy více!! Já si ta záda tak rozhasila,že jsem nemohla dojít domů..na koně bych Jani asi nesedala..