Aktuálně: 3 732 inzerátů209 891 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

seminární práce rosely

Janča (neregistrovaný) 24.02.2012, 21:54:50 xxx.xxx.153.222
Dobrý den, chtěla bych vás požádat, zda byste mi někdo nepomohl se seminární prácí z biologického semináře. Protože sama jsem začala chovat rosely penant, rozhodla jsem se psát o jejich chovu a aktivitě v průběhu roku. Součástí práce má být i vlastní pozorování a porovnání s chovem u jiných chovatelů, ale v okolí neznám nikoho, kdo by rosely choval. Děkuji
anonymní (neregistrovaný) 24.02.2012, 22:09:38 xxx.xxx.59.130
Rosely sice nechovám, ale pokud se vám něco hodí, tak to obšlehněte u mě www.Tropicaleden.cz je to moje práce, tak se nemusíte bát, že jsem to někde opsala, abyste to mohla použít. Zdraví Orina
Marty (neregistrovaný) 25.02.2012, 13:24:36 xxx.xxx.150.38
Jestli mohu doporučit, tak perfektní článek vyšel v čas. Nová Exota, prosinec. (X.ročník/12), na titulní straně rovněž foto penanta - http://www.novaexota.eu/casopis/starsi-cisla/12/2011/ Já penanty choval tři roky. Co autor článku napsal, to mohu jen potvrdit. Nyní v únoru od něj vyšel další článek, ale je zaměřen jen na mutace. Co se týče chování ptáků v průběhu roku, tak to bude asi v chovech podobné jako u jiných ptáků. Hnízdí v průběhu jara, po zbytek roku mají klid. Pokud by měly být informace o chování v průběhu roku objektivní, muselo by se udělat pozorování v přírodě. Něco se dá vyčíst z knih pana Vašíčka. Určitě něco bude i v nedávno vydané knize Rosely a jejich mutace. Hodně štěstí...
Smíšek (neregistrovaný) 25.02.2012, 20:22:50 xxx.xxx.26.38
Jak jsem pochopil, slečna chce navštěvovat chovatele a pozorovat jeho chov. Ale odkud jste ?
Janča (neregistrovaný) 26.02.2012, 20:29:51 xxx.xxx.153.222
Moc děkuji za pomoc určitě se na to podívám. Návštěva u chovatele by se určitě také hodila, ale zatím sháním hlavně informace od jednotlivých chovatelů ( kdy rosely hnízdí jaká je jejich denní aktivita -popřípadě jak se mění v průběhu roku, průběh námluv a odchovu mláďat) Jsem z Náchodska
fylip
fylip 26.02.2012, 20:45:55 xxx.xxx.80.34
Dobrý den, Penanti jsou v průběhu roku během dne poměrně klidní ptáci s vynikajícím nadáním pro létání. Jsou to rozhodně nejlepší letci, jaké v chovu mám. Samec během dne píská a to poměrně příjemným, melodickým hlasem. V toku je samec poměrně dost agresivní, mě napadal už jenom když jsem se přiblížil k budce. Pokud budete chtít bližší informací, nebo abych se o chovu více rozepsal, tak mi můžete dát vědět na mail, který mám uvedený v profilu.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.