Dobrý den.Mám voliéru o velikosti: (180cm výška...190cm délka...150cm šířka) A chtěl bych to nák pestře sestavit. (chtěl bych tam dát :ANDULKY,KORELY,KAKARIKY ). atd. PORADTE PROSÍM CO BY DĚLALO PROBLÉM V SESTAVĚ .nebo tam něco odebrat a přidat to co by nedělalo problémy.
(bylo by to bez budek)
Do takhle malé voliéry bych dal zebřičky,kanárky,rýžovníky.....případně další droboť. K ideální sestavě by se mohl vyjádřid Astrild,který je chová. Na korelu je to krátké. Možná andulky s kakariky. Šlo by to i pro pyrury,případně aymary ,ale ty se mi v dospělosti servali v přibližně stejně velké kleci. (měl jsem tam 3 páry) A na zimu musí do tepla. U drobotě můžeš voilérku osázet a oni to nezničí. U papoušků to vydrží tak 1 den:( Na dno křepelky a máš nádhernou pestrou voliéru v které to neustále žije. Biker70
Dobrý den,
u takové voliéry bych moc možností na společný chov papoušků neviděl. Jestli chcete společný chov, tak bych zkusil složení třeba neofémy, křepelky čínské, astrildy rákosní, amadiny diamantové, kubánky. Vše po jednom páru. Na zimu by je ale bylo nutno zimovat v teple.
Emil
To teda nevím, na těch okách se ti andule oběsí, a drobot snad taky, nebo uletí...19*19 je tak na roseli, nadhernaky...a ta volierka je celkem pidi :) Pestře tam asi z větších papouchů nic nenaskládáš páč se ti tam nic nevleze, nebo jestli je tam dáš, tak budou trpět, a jestli chceš vědět jak, tak se zavři na záchodě na pár měsíců...a ještě tam zavolej rodinu celou, tak by to vypadalo kdybys tam měl i mladé :D je to samozřejmě můj názor...já být tebou tam dám jen pár buď kakariků, nebo korel...