Aktuálně: 3 744 inzerátů212 257 diskuzních příspěvků18 280 uživatelů

VÝKUPY - realita?

cone (neregistrovaný) 15.02.2012, 17:56:10 xxx.xxx.67.3
doporučil bych všem " chovatelům " kteří svoji produkci směřují na výkup přečíst první příspěvek v nasledujícím vláknu na nemoderované iFauně. http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/1199840/ako-pracuje-vykup-kruta-realita
anonymní (neregistrovaný) 15.02.2012, 18:39:59 xxx.xxx.26.216
Ve finále se ptá tazatel jestli nejsou levnější myši nebo potkani, ale ne každé zvíře je z takového krmiva nadšené. Proto musí přijít na řadu i ptáci. U nás se v restauraci servírovaly i nutrie. Není to špatné jídlo a nedá se to jíst každý den. Všechno je poživatelné i kočka, proč ne andulka. V některých státech s tím takový problém nemají.
anonymní (neregistrovaný) 15.02.2012, 19:24:50 xxx.xxx.63.246
zdravím,četl jsem to.opravdu nevím co si mám myslet.řekl bych ale že jako potrava pro dravce je to drahé.já kupuju jednodenní kuřata z drůbežáren za pár korunek.jako jídlo pro lidi možná.všichni víme že v Číně a dalších zemích běžně dostanete na stůl psa,kočku,různý hmyz.jiný kraj,jiný mrav.v americe také běžně domorodci loví papoušky,opice atd.prostě nabídka u nás převyšuje poptávku.mám do 20 párů papoušků,nemám problém je prodat z domu.nepotřebuju jich naflákat mraky za sezonu.mám jen koníčka.hodně lidí ale vnímá koníčka jako vedlejšák.
anonymní (neregistrovaný) 15.02.2012, 19:37:00 xxx.xxx.16.80
ja nevim co jste cekali. Snad jste si nemysleli, ze vsichni papousci konci ve velkych volierach kde se maji krasne. Nebudte naivni. Na druhou stranu maji nekteri chovatele tak hrozne podminky, ze nevim co je pro papouska lepsi.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.