pokud žádné papoušky zatím nechováte, tak bych to nedoporučil. Pokud máte již nějaké zkušenosti tak ano, ale být váma , tak bych zkusil nejprve třeba 5 párů a potom teprve větší hejno. Ono 5 párů dá jinak zabrat, než 25 párů + odchovy......... To je samozřejmě můj názor, možná někdo poradí jinak ...
pekne budem predavat a take farby co sa mi nepacia idu do vykupu,napr.albina to vsetko budem predavat.
z tých 15 párov mi vsetko chovalo
na prve hniezdenie som mal 50 mladych a potom este plus tie ktore zahniezdili neskor...
A ja ich chovám vsetko po 1 páre nie vo velkej voliere kde ich budem mat viacej párov...
Ak dovolíte , napíšem svoj názor. Chovateľstvo nie je o množení vo veľkom, ale o odchovoch viacerých druhov.Chovateľ by mal ísť dopredu a postupne vymienať vtáky, ktoré odchoval za vzácnejšie, ktoré ešte neodchoval. To je výzva pre naozajstných chovateľov.
Ja si svoje papagaje aj vymienam len tie korely su tak ze mam vela volneho miesta a nemam tam co nasadit...Mal som rozely ale tie som predal vsetky lebo za taku cenu sa to neoplati ze 12€ za rubino to mi nezarobi ani na jedlo naspat.A korely to sa mi paci farbou,spevom...
A teraz si mnozim exoticke holubky
strhanim peri asi nic neudelate znamy ma kakadu a ten ma jen na kridlech peri jinak je holy a dava mu vejir okolo krku ale nepomahato ani zadny kapky a ni nic bud ji to prestane nebo se bude skubat furt ale zkuste ji dat jeste jednu k ni trebase nudi