Chem vediet ze take astrildove:amadiny,rakosnik,pasovnik a take inaksie este cez zimu kolko stupnov by potrebovali
lebo by som si chcel kupit a mam izbu kde je cez zimu 8-12stupnov ci by im tolko stacilo???
Hezký večer
teplota 8-12° C je určitě málo pro amadiny guldové a amády.Amadiny diamantové,páskované a pásovníky ,astrildy rákosní ,zebry , chůvky, astrildy bělolící je to teplota vyhovující,já je v při takové teplotě chovám již léta.Zebry, chůvky, rýžovníky chovám v místnosti mimo obydlený dům kde jde teplota až pod nulu a to trochu přitopím v kamnech .letošní zimu jsem topil teprve jedenkrát když teplota byla na -2.Potom také je rozhodující z jakého chovu ptáci pocházejí .Pokud by jste chtěl něco podrobnějšího a konkretnějšího k některému druhu ,který chovám , vložte dotaz pokud budu vědět tak odpovím .
Dobrý den,
taky můžu potvrdit že zebřičkám, rýžovníkům, chůvičkám, pásovníkům dlouhoocasým a amadinám páskovaným stačí teplota okolo 10 - 13°C. Rýžovníci mi i při téhle teplotě momentálně hnízdí.
ryzovnik to viem ze vydrzi zimu u mna su aj taky ryzovnici ktori su celu zimu aj v -3°C a vydrzia
len tie
nejake by som chcel este ktore nepotrebuju teplo,lahko hniezdia,a stacia im mensie klietky