Dobrý den, mám papouška horského, se kterým jsem téměř neustále doma. Má klec Vision II L2 a chtěli bychom jí pořídit víkendovou klec k rodičům, kam dojíždíme 1x za 14 dní, aby byla se mnou pořád. Myslíte si, že je nutné kupovat tu samou klec, nebo by stačila typově stejná a rozměrově menší?
mozna hloupa otazka, ale proc ho neprevazite v te kleci, co uz mate doma ? Urcite by to pro nej bylo mene stresujici, protoze se v ni citi dobre a zna ji z domova. tim padem byste nemuseli schanet zadnou jinou.
Neni naprosto zadny problem. My mame taky klec na vikendy, dovolenou apod. Hodi se na zadni sedacky a pripasa. Naprosto bez problemu. Papouch je rad, ze ma zmenu, ze pokukuje po okoli, zadny stres, neni vyvredeny, vyplaseny.
Domaci klec ma cca 1m x 0,8m
Klec k prevozu ma cca 50cm x 45cm
Papousek je zvykly od mala. Prvni jeho cesta autem byly 4,5hod na Vysocinu. V aute spousta pisnicek, zpivani, hvizdani, slovicek, krmeni se a spanek :-)
Dobrý den, Maky... mám dotaz ohledně klece. Líbí se mi také klec vision... Líbí se mi ty vyšší, (chtěla bych ji pro dva papušky) ale chtěla bych vědět zda je v případě potřeby možné klec snížit. Zda je možné z ní sestavit klec nižšší? Doufám že rozumíte mé otázce.