Aktuálně: 3 744 inzerátů212 246 diskuzních příspěvků18 280 uživatelů

agresivní andulka?

laurita.laura (neregistrovaný) 14.01.2012, 12:09:07 xxx.xxx.79.54
moc prosím o radu. V září jsem koupila samečka andulky, první rýden v pohodě, ale protože chodíme s přítelem do práce, a on byl celý dny sám, tak se začal trhat peří. Tak jsme mu v říjnu koupili samičku. Nejdřív jsme je nechali každýho zvlášť, asi po 4 dnech jsme je dali k sobě (sameček se dožadoval společnosti). Sbližování proběhlo v pořádku, v klidu, nehnuli se od sebe, ale asi po 4-6 týdnech začala samička samečka napadat. Útočí po něm, vyhazuje ho od jídla, z bidýlka, vytrhává mu peříčka. Chvíli je klid, povídají si hrají si a z ničeho nic ona začne zlobit. Zkoušela jsem samečka oddělit, ale jakmile byl sám, začal se zase trhat. Do dneška mu nedorostly peříčka, i když dostával a zase dostává kapky na peříčka.Doroste mu jen ocásek a samička mu ho vythne.Už jsem zkoušela i přestavět klec, na pár dní byl klid, ale je to tu zas. Ještě bych asi měla podotknout, že od ořízení se mi je stále nepodařilo ochočit na ruku, abych je mohla pouštět z klece ven. Klec mají opravdu velkou, místa mají dost...Už jsem z těh samiččiných útoků zoufalá, prosím poraďte mi ne¨ěkdo co mám ještě dělat. Díky moc.
anonymní (neregistrovaný) 14.01.2012, 14:09:43 xxx.xxx.211.123
Vyměnit samičku

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.