Aktuálně: 3 744 inzerátů212 249 diskuzních příspěvků18 280 uživatelů

Pár andulek se nesnese

Ondrová (neregistrovaný) 30.12.2011, 21:21:55 xxx.xxx.185.73
Dobrý den. Ze začátku jsem měla jednu andulku (samičku), žila sama tak 3 roky. Jenže z důvodu, že pozdě přicházím domů, jsem jí pořídila spolubydlícího, aby si mohla s kým povídat a nebyla sama. Nový spolubydlící je mládě (sameček), a jde na něm vidět, že by moc rád byl s tou druhou. Jenže samička ho spíše odhání a odmítá jeho společnost. Oba žijí v jedné velké kleci, spolu jsou již 2-3 měsíce a stále se nic nezměnilo. Máte,prosím, nějakou radu jak ty dva spřátelit? Už si nevím rady.
Peťula (neregistrovaný) 30.12.2011, 23:28:56 xxx.xxx.6.82
ahoj, zkuste jim změnit prostředí. Odchyťte je, dejte klec do jiné místnosti a dejte do ní místo bidel větvičky, ať mají co nejvíce rozptýlení, přehoďte i misky. Původní samička znejistí v novém prostředí, a třeba ho bude potom více tolerovat. A ikdyž je pozdě na takovou radu, bylo lepší jí koupit dospělého samečka, i ochočený by se jistě našel. Takhle to nevyrovnané chování ještě pár měsíců potrvá.
astrild (neregistrovaný) 31.12.2011, 08:05:55 xxx.xxx.136.183
Hezký den já bych zkusil je dát ,každého do jiné klece ,ale vedle sebe ,aby na sebe viděli a dal bych jim nějaký čas .Sameček dospěje a samička jeho přítomností dojde k toku,bude přístupnější ke společnému soužití.Samozřejmě ,že i ta rada přede mnou může vést k úspěchu je jen na vás pro ,kterou se rozhodnete .Je i možné, že ani jedna rada neuspěje a andulky se nikdy neskamarádí,
Ondrová (neregistrovaný) 31.12.2011, 15:31:51 xxx.xxx.185.73
Děkuji za rady! :) Snad se spřátelí .

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.