Prosím Vás o radu ... moje andulka ode dneška rána jakoby přešlapuje na místě ... lítat umí, ale kdekoliv kde se uvelebí vevnitř i v kleci, stojí a ťape. Pak se oklepe, jde se napít a najíst a zase ťape.
tak nudou to určitě nebude ... Ričí je puštěný každý den téměř pořád, bavíme se s ním taky, ale moc není ochočený a nějak o nás nejeví zájem ... hračky střídáme, ale nehraje si moc.
tak nudou to určitě nebude ... Ričí je puštěný každý den téměř pořád, bavíme se s ním taky, ale moc není ochočený a nějak o nás nejeví zájem ... hračky střídáme, ale nehraje si moc.
chtěla jsem ho mít jako kamaráda, je dost špatně ochočitelný, navíc nemocný se zobákem, když mu pořídím samičku tak bude celé snažení už úplně k ničemu :-(
Zrdcátko má, ale nejeví o něj zájem. Zraněnou ... nevypadá a chodit umí ... spíš vypadá moc smutně. Přitom ho máme už tak dlouho, staráme se o něj a nemá o nás zájem. Zájem o nás měl jen tehdy, když jsem ho zapoměla párkrát ráno nakrmit a došlo mi to až večer kdy mi lítal na ruku a hledal proso ... na to jsme mu dobří. Věřím, že u samičky by mu bylo líp, ale 2andulky mít nemůžem a nevím zda ho dát pryč je dobré řešení.