vodítko pro papoušky
Tak takhle to nefunguje. Papušci jsou také rádi venku a cvičí se to postupně, nejprve se s ním chodí na rameni venku a pak se učí přelety, když zvádne přelety, tak pak se z něj stává samoletec. Je to všechno o cvičení, tréninku a práci s tím zvířetem. Proč by měl být chudát jen zvařený doma a v kleci. Mluví z Vás nezkušenost a nevědomost.
dobrý den myslím si že ne ale nejsem si jista podle mě by to měl mít ten papoušek uvolněné my sami taky máme papouška a jestly můžu doporučit druh papouška je to Neofém tyrkysoví stojí okolo 500kč ale nemusí je poměrně malý a přispůsobylí já sama ho mám a jinak vodítko má moje kamarádka říka konstatuji-nic jim to nedělá teda pokud jim to není malé ale to se zjistí tak že se tam musí vejít palec tak že podle mě jim to nic nedělá naši sousedé mají velký chov mají i chráněné Ary mylím červené nám ho daly toho neoféma zadarmo jinak ta Ara stojí okolo 50 000kč jinak i naše kočka je kamaarádka a našim Neofémem a moje děti taky varování pro lidi co se jich bojí ty papoušci to z vás cíti a tak se brání cítí z vás totiž takový divný pocit jak zlobu atd a ještě neofém je jeden z nejbarevnějších papoušků původ Austrálie ale pozor je návikový😄