Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, jakou líheň byste mi doporučili.
Chtěl bych nějakou levnou.
Chtěl bych si totiž zkusit líhnout v líhni kuřata.
Vlhkost a teplotu v líhni by mi pomohl ohlídat táta.
Proč to s tou teplotou a vlhkostí píši?
Jelikož bych to sám neohlídal protože jsem nevidomý.
Takže bych na to neviděl.
Takže by mě to zajímalo, jak se v tý líhni líhne.
A ještě sem se chtěl zeptat, jak poznám že se mi něco vylíhlo.
Děkuji za vaše odpovědi a rady.
A předem se omlouvám za případné chyby.
A můžete mi normálně odpovídat jelikož mám hlasový výstup který mi to přečte.
Karel Lukáš
nezlobte se na mě,ale takovou slátaninu s izolepou a natahaný dráty jak šňůry na pradlo to není k nabízení ani k chlubení(o kvalitě foto praději pomlčím)nehledě na to že jste si pořádně nepřečetl co tazatel píše...nevím jak by si jí mohl udělat!!!! a chce jenom zkusit líhnout...toto je opravdu pro něj nejlepší..http://www.lihne.cz/246-eco.html
Ved prave to že chce skusiť liahnuť...tak naj si kupi tu liaheň za 3000kč na 10 vajec:-))))... ako keby si ju mal urobiť sam...za 600-700kč na 60 vajec...keby som robil predajcu pišem to iste čo vy;))
Osobně jsem si udělal stolovou líhenˇz mikrovlnky(cca 30 vajec). 4 žárovečky,díra pro čidlo, mezistění jsem vycpal čedičovou vatou. Větrání. Čidlo 1500,-Kč.(jsou i daleko levnější).
Ostatní náklady tak 300,-Kč.Požádejte nějakého kamaráda, nebo někoho z rodiny.
nezlobte se na mě,ale jste jak dementi!!!! Plácáte tady nesmysly,kdo co jste udělal za hrůzu,ale aby jste si prěčetli původní otázku na co je toto vlákno a že tazatel je nevidomí..tak kurva doprdele mu nenabízejte ať si něco udělá jako vy z nějaký mikrovlnky nebo mrazáku..ptal se na nejlevnější líheň..když jste tak chytrý tak mu tu svojí za litr prodejte nebo udělejte!!!Ale už přestaňte žvanit a chválit svoje ego
Pane neregistrovaný, vaše vulgární výlevy patří někam na stránky abelescentů-záporáků. Pokud Váš spravedlivý hněv nemůžete ovládnout, doporučuji Vám návštěvu
psychiatra, není to žádná ostuda. Pokud je na vině Vaše slabá slovní zásoba, sáhněte po nějaké klasické literatuře-rychle se to zlepší.
dokud neoschnou a pak do odchovny(bedna,krabice) se stejným teplem a postupně ubírat,jako napajení jim dejte slabí černý nebo heřmánkový neslazený čaj,nebo vylouhovat malý kousek zázvoru,po jeden týden postačí,jako krmení vajíčko s kukuřičním šrotem a postupně přidávat a míchat se směsí K1