Aktuálně: 3 738 inzerátů212 221 diskuzních příspěvků18 279 uživatelů

knoflíky

Terka H. (neregistrovaný) 27.11.2011, 14:40:37 xxx.xxx.140.24
Dobrý den, zajímalo by mě jestli je možné vyrobit malému papouškovi nějaké hračky z provázku a kovových knoflíků. Jestli mu to nemůže nějak uškodit. Naší Fanny doslova fascinují blýskavé věci a když je puštěná nejraději někomu sedí na rameni a zkoumá naušnice nebo přívěšky na krk. Napadlo mě teda, že bych jí vyrobila něco ze starých knoflíků, kterých máme plný šuple. Všem děkuju za názory.
Pyko (neregistrovaný) 27.11.2011, 16:05:31 xxx.xxx.83.33
Na provázku se uškrtí ,pokud je to větší papoušek a menší knoflíky tak je spolkne-Ne
Terka H. (neregistrovaný) 27.11.2011, 17:01:24 xxx.xxx.140.24
Je to aymara. Knoflíky maj cca 1 cm, ale asi to vážně není dobrej nápad. Jsem ráda, že se někdo vyjádřil. Jen mě to napadlo, že když spousta lidí zavěšuje papouškům do klece rolničky nebo zvonečky (ale na čem, když ne na provázku?), že by šlo něco podobnýho udělat s těma knoflíkama, když se jí tak líbí blejskavý věci. Ale hraček tam má snad dost a taky je denně ráno a odpoledne venku, tak se snad nenudí.
Eva (neregistrovaný) 29.11.2011, 22:57:25 xxx.xxx.81.125
Zdravím, nevím proč by se měl papoušek uškrtit na provázku. Moji papoušci měli vždy provazové hračky s dřevěnými korály a nikdy se neškrtili. Jen to nesmí být ten silný z více pramenů kroucený provaz, který se může porozplést a pak by se mohlo stát, že tam papoušek strčí hlavičku. Můžete mu koupit větší zvoneček, který je na kovovém řetízku, pokud byste se bála těch provazů. Můj alexandr se v něm také moc rád vzhlíží.
Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.