⋮
- Příspěvek #5432
- Nahlásit
Dále by mě zajímalo, protože své ptáky sledujete přes kamery, jak dlouho trvá páření senegalců. Někde jsem slyšel, že se páří i 14 dní.
Další otázka se vztahuje na problematiku krmení. Už vícekrát jsem v časopisech ve článcích o zahraničních chovatelích postřehl tento způsob krmení. Vše míchají dohromady. Nevím zda je to dobrý nápad, ale dneska jsem to vyzkoušel. Dávka naklíčených zrnin, rozmražená zeleninová směs (mrkev, hrášek, kukuřice, brokolice), ovesné vločky, mrkev, jablko, okurek, pomeranč, červený grep, piškoty, rozmražené jeřabiny, rozmražené šípky, banán a trochu zelené papriky. Toto vše jsem důkladně smíchal a posypal suchou vaj. míchanicí značky White Molen a vaječným All mixem, kde je toho taky spousta. Toto jsem smíchal dohromady a podával. Pak dle vaši rady jsem nahoru přidal kousky uvařeného vajíčka i se skořápkou. Co vy na to? Nepřeháním to s tím krmením? Zase si myslím, že čím pestřejší tím lepší.
Taky by mě zajímalo zda papoušci budou přijímat ty zrniny, protože se to vše nalepilo na to ovoce. Co si o tom myslíte?