Aktuálně: 3 466 inzerátů217 155 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Snášenlivost Alexandra Malého

akulaaa
akulaaa 23.11.2011, 16:28:26 xxx.xxx.195.238
Dobrý den všem, omlouvám se , jestli zakládám téma, na které již bylo odpovězeno, ale hledala jsem a nic. Chtěla bych se zeptat jestli je možné chovat společně Alexe a Papouška Horského? A když už jsem u toho, jak je na tom s hlučností papoušek patagonský? Myslíte, že je horší, než Alex. ? Předem moc děkuji, za reakce a rady! :)
vit (neregistrovaný) 24.11.2011, 21:25:39 xxx.xxx.18.240
záleží na velikosti voliery chovat se dohromady určitě daji ale v době pářeni to velkou dobrotu délat nebude. a patagonec patři určitě k hlučnějšim ptákum s alexen nesrovnatelné.
fylip
fylip 24.11.2011, 21:51:13 xxx.xxx.80.34
Dobrý večer, Já bych to určitě nedoporučoval, alexandři jsou dost agresivní papoušci v mém chovném páru se napadali i jinak maximálně harmonizující partneři mezi sebou a toto není jen má zkušenost. Doporučil bych, chovat je samostatně a to i když jde o liché jedince. Alexandři malí jsou určitě méně hluční, než patagonci a to o dost. Řekl bych, že patří spíše k méně hlučným alexandrům, spolu s alexandrama rudohlavýma.
Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.