Dobrý den,ráda bych se od zdejších chovatelů dozvěděla něco více o tomto druhu amazoňana.Chtěli bychom si ho příští rok pořídit jako dalšího člena rodiny,ale nenašla jsem příliš mnoho informací.Samozřejmě si uvědomuji všechny klady i zápory při chovu tohoto krásného papouška.Uvítala bych i kontakt na chovatele,od kterého by se případně dal papoušek pořídit.Děkuji.E.Vlasáková
Surinamci by měli patřit k těm nejnadanějším z amazoňanů, jsou celkem dostupní, cenově se letos nabízeli ručně dokrmení jedinci i pod deset tisíc kč. jistě se vám majitelé PET mazlíčka surinamce ozvou, jinak podmínkami chovu se nebudou od ostatních zástupců běžnějších druhů amazoňanů nějak výrazněji lišit.
For Cone. Pod 10 000 predávájú iba zúfalci, alebo menej kvalitné jedince. Skôr vidím reálnu cenu okolo + - 12 000 Kč. Takýto vtáci určite nie sú za túto cenu.
Zdravím Vojtechu, myslím že obecně je v souladu s finanční nejistotou v Čechách nějak menší chuť kupovat, tudíž si myslím, že ne vždy cena obráží kvalitu. Vaši surinamci jsou nádherní, všechna čest!
Dobrý den. Souhlasil bych s panem Šiškou, že dneska už to není o ceně. Teprve nyní, kdy se pomalu hroutí ekonomické vazby našeho rádoby vyspělého systému, zjistíme jakou cenu mají ptáci pro chovatele a ty ostatní. Je velmi prazvláštní jak i velmi materialistiští lidé dokážou akceptovat hodnotu tak nehmotnou jaká je cena něčeho. Jinak Vojto samec parádní.Možná je to hloupost, ale mám rád ptáky, kterým se tvoří ne trupu předěl.
PS: Omlouvám se, žejsem nebyl schope poslat ještě fotky, moc povinností a zapůjčený fotoaparát sestře, což určitě není výmluva, budu se snažit a pošlu Vám fotky co nejdříve. Mirek
pane Vojtěchu, vaší surinamci jsou nádherní. V Přerově jsem viděl opravdu pěkné sruinamce za 9 500 Kč a i v inzercích se objevují pod deset tisíc, tak jak psal Pan Šiška.
Filipe, tiež som bol teraz v Přerove, mal som tam nobilisku a šedoprsú aymara. Stál som oproti predajcovi krmív, ktorý predáva vedľa p. Šestáka /krúžky/
Dobrý den, kamarád si koupil náádherného surinamce - klučinu s určením pohlaví za 9 tis! Je z něj fakt na větvi. Je moc krásný. Je mu 9 měsíců a začíná mluvit, ale tak, že absolutně zřetelně, a jako starý chlap! Super.
Dobrý večer, samec z vašeho páru surinamců je opravdu krasavec, Vojtechův jeden kus se mi zdá velmi typově podobný. Oběma gratuluji.
4 Krueger - krásní papoušci