- Příspěvek #73953
- Nahlásit
slepice mi dlouhodobě nenesou
- Příspěvek #74548
- Nahlásit
- Příspěvek #78328
- Nahlásit
- Příspěvek #78639
- Nahlásit
- Příspěvek #91445
- Nahlásit
- Příspěvek #91457
- Nahlásit
- Příspěvek #91832
- Nahlásit
- Příspěvek #91849
- Nahlásit
- Příspěvek #92162
- Nahlásit
- Příspěvek #93703
- Nahlásit
- Příspěvek #93732
- Nahlásit
- Příspěvek #98042
- Nahlásit
- Příspěvek #117910
- Nahlásit
dobrý den ,myslím si že jsou ty vaše mladé slepičky zatloustlé,☹️mají se směsí krmit až budou nést 🙂
- Příspěvek #118852
- Nahlásit
Můžemi někdo poradit proč mi snáší slepice čím dál menší vajíčka. Mám roční slepice a mám mladé od jara. Jejich vajíčka jsou však stále menčí. Děkuji za radu
- Příspěvek #118855
- Nahlásit
Možná, že své nosnice špatně krmíte (zbytky z kuchyně, vařené brambory, ječný nebo kukuřičný šrot a trávu ze sekačky). Náprava: Krmte pouze "Kompletní krmnou směs pro nosnice v drobnochovu" dle návodu.
- Příspěvek #120060
- Nahlásit
Naše měly vypadané peří a červenou kůži, bylo jasné, že mají čmelíky, nebo podobnou havěť ... taky jsme si koupili přípravek, ale pak jsme přišli na to, že se potřebují popelit, což jim nejde ve výběhu, když je mokro ... tak jsme jim udělali ohrazený prostor, kam sypeme popel z kemen ... popelí se a a krásně se opeřili ...
- Příspěvek #123662
- Nahlásit
V důchodu jsem si pořídila první slepičky. 20 týdenní kuřice ve 24 týdnů začaly snášet. Jedna kuřice, ta nejmenší je při pastvě na zeleném v pohode. Když ale ráno a večer donesu krmení do mísy, ostatní slepičky klove,ty se jí bojí a raději odejdou. Prosím, poradťe ,jak postupovat, dá se to odnaučit? Děkuji za vaše rady.
- Příspěvek #123663
- Nahlásit
Jako důchodkyně jsem si pořídila své první slepičky-20 týdenní kuřice. Ve 24 týdnů začaly snášet. Jedna slepice, ta nejdrobnější je při ranním a večerním krmení kdy sypu do mísy agresívní, ostatní slepičky klove a nenechá je zobat. Ty se jí bojí a raději odejdou. Při pastvě na velké travnaté zahradě je už v pohodě , tam je nenapadá. Prosmí, o radu, dá se to nějak řešit, odnaučit. Děkuji