Aktuálně: 3 730 inzerátů209 868 diskuzních příspěvků18 242 uživatelů

Papoušek královský- zajímavost

fylip
fylip 12.11.2011, 22:34:01 xxx.xxx.80.34
Dobrý večer, dnes, když jsem se šel ráno podívat se k voliérám, nestačil jsem se divit. Venku bylo -2 a samička králováka dělala kolíbku. Během minuty už byl samec na ní a následovalo asi dvouminutové páření. Samec je rok 2008, dovezený z Holandska. Měl jsem s ním samici z roku 2009, taktéž z Holandska, ta mi ale v létě uhynula. To mě naštvalo, protože už se letos pářili, krmili a samice lezla do budky, na konec z toho ale nic nebylo. Během týdne od uhynutí samice jsem sehnal snad ještě pěknější, stejně starou náhradu - právě tuto samici, která se dneska se samcem pářila. Po přidání do voliéry se krmili, ale dnešní páření mě ne jenom překvapilo vzhledem k počasí, ale také potěšilo, snad z toho na jaře něco bude. Vůbec jsem to vzhledem k teplotě nečekal, v noci je u nás už i -6. Fylip
Obrázek
Mona (neregistrovaný) 17.11.2011, 08:17:02 xxx.xxx.106.144
Krásná fotka. Gratuluji ke šťastnému párečku :-)
anonymní (neregistrovaný) 17.11.2011, 09:29:41 xxx.xxx.249.198
Tak jenom doufejme, že nepřekvapí až tak, že začne se snůškou. To by jste o tu samičku v téhle zimě mohl snadno přijít.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.