Zakoupili jsme si klec pro žaka http://www.zoohit.cz/shop/ptaci/klece/voliery/189770
a nedavno jsme se dozvěděli, že některé klece můžou být zdravotně závadné proto bych se rád zeptal zda máte s touto klecí nějaké zkušenosti nebo si myslíte, že by mohla být pro papouška zdravotně závadná?
Případně zda jste ji nekdo nenechával testovat?
Děkuji
Hlavně se mně tyhle klece zdají, že jsou plné železa. Pokud jsou v bytě je to jako vozová hradba husitů. Když si necháte aluminiovou klec vyrobit je lehká, prostorná podle a vašeho přání. Tahle klec na obrázku pro mě nesplňuje hezký dplněk do bytu. Pokud jí tedy do bytu chcete a ne někam na chodbu. Podívejte se na www.voliery.cz v takových držím malé i velké papoušky přes 30 let. Zatím bez újmy na zdraví.
souhlasím, vámi vybraná klec je až to poslední o čem bych přemýšlel, málá,drahá pro mě nepříliš funkční, rozhodně jít do hliníkové, bez obav o závadnost, výroba (doma-firma) na míru, za ty peníze o něčem jiném, jak vzhledově tak funkčně. ukázky na www.voliery.cz ano jako předloha, ale jsou i jiné firmy se srovnatelnou nabídkou i větší a ceny tam jsou také nižší.