Aktuálně: 3 739 inzerátů212 172 diskuzních příspěvků18 278 uživatelů

Prosím o radu-SOS

anonymní (neregistrovaný) 21.10.2011, 17:59:37 xxx.xxx.19.94
Prosím,pokud nacházím v kleci peříčka-jedná se o škubání,nebo je možně že padají sama / popř.přepeřování? Jedná se o žaka-necelých 8 měsíců.Nepřijde mi že by se vysloveně škubala,je pravda že se víc zobákem jakoby čistí-nerada se koupe! Peří z dneška je asi 6cm a s chutí ho žužlala :-( Chová se jinak normálně!
Obrázek
Lenka (neregistrovaný) 21.10.2011, 20:59:15 xxx.xxx.238.151
Pokud jsou pericka mensi, oproti tomu na fotografii, rekla bych, ze se jedna o preperovani. Tim si projde kazdy papouch a bude se to stale opakovat. Nasi slecne obcas taky nejake to delsi pirko upadne (velikosti cca jak pisete, i mensi) a s chuti ho zuzla. I podkladove prachove, i normlani, to je bezne asi u kazdeho papoucha ;-) po jejim zmuchlani uz to ani na pirko nevypada kolikrat :-)))
anonymní (neregistrovaný) 21.10.2011, 21:59:42 xxx.xxx.19.94
Díky,spíš mě napadlo jestli není na přepeření mladá,myslela jsem že to bude až kolem roku.Většina peříček je menších+ prachová,ale tohle bylo větší,dokonce miulý týden bylo jedno červené z ocasu :-( Třeba plaším,ale nerada bych něco zanedbala !

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.