zebřičky chov
Dobrý den,dostala jsem1 pár zebriček ale sameček pořád honil samičku stále se před ním schovávala , dostala jsem řadu že mám koupit ještě jednu samičku . Tak seem ji koupila a sameček ji stále honí
naši měli zebřičky a mě teda hlučné přišly, ale asi jak komu....oni tak jako švitoří pořád mi přišlo :)
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat zda mohu chovat dvě samice a jednoho samce zebřičky v jedné kleci.
Za odpověď budu moc ráda :)
Kateřina:Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat zda mohu chovat dvě samice a jednoho samce zebřičky v jedné kleci.
Za odpověď budu moc ráda :)
Chovat určitě ano, ale chcete i odchovavat mladé? S agresivitou problém nebude ale samec pomaha se zahříváním šňůšky a dvě samice zaraz by nestíhal ale pokud chcete jen na okrasu tak ano.
To se mi ulevilo 😌 celej včerejšek se snažím někde najít jestli to jde, ale všude jsem četla jen o párech. Moc vám děkuju 😊 Hned mám ten den lepší 😁 Mladé odchovat nepotřebuji. Ale pokud bych to chtěla zkusit, tak asi teda jedné samičce vajíčka brát a druhé nechat? 🤔 Ale to je už vedlejší, jsem ráda že můžou být tři 😃 A ještě bych teda měla jeden dotaz... mám dát dvě hnízda nebo nechat jen jedno? 🤔 jestli to nebude lepší že by na vejcích seděla jen jedna? 🤔 Nevím? 😃 Děkuji 😌