Aktuálně: 3 738 inzerátů212 165 diskuzních příspěvků18 278 uživatelů

Jak zavěsit hnízdní budku ?

Zdenka Brázdilová (neregistrovaný) 24.09.2011, 08:59:22 xxx.xxx.57.166
Dobrý den..Píšu jako AMATÉR..Kdo mi poradí, jak správně zavěsit hnízdní budky andulek ZVENČÍ malé voliérky? Přemýšlím už dopředu na příští rok.. Doteď jsme měli budku postavenou na takových "patkách" a u vrchní části byly přišroubované lehce k pletivu,což bez zásahu ve vnitřku voliérky nešlo../ v pletivu udělaný otvor, který byl napasován na přední stranu budky s vletovým otvorem do ní.. / Ale to právě chci nějak změnit, je to pak trvalé na celou chovnou sezónu a já nemůžu s budkami manipulovat jak bych chtěla - hlavně kvůli čištění,atd. Hlavně už nechci rušit ptáky uvnitř nějakým šroubováním.. Prý někdo nahoře uchycuje budky na háčky - ale já si to ale neumím představit..Budka musí úplně přiléhat k pletivu, aby andulky neulítly..Tak prosím, poraďte. Kdyby mohl někdo poskytnout foto, budu vděčná...
anonymní (neregistrovaný) 24.09.2011, 10:50:48 xxx.xxx.112.110
dobry den zkusete dat foto volierky
Zdenka Brázdilová (neregistrovaný) 26.09.2011, 09:55:09 xxx.xxx.57.166
Už je to vyřešeno..Poradil mi jeden chovatel..Budka dál stojí zvenčí voliéry na "patkách" otvor budky naléhá na otvor vystřižený ve voliéře, a aby se budka neodklápěla v horní části a tak nevznikl prostor, kudy by andulky uletěly, tak se pomocí háčků a pevné gumy "přitáhla " budka zvenčí k voliéře..Teď, když budky nepoužívám, jsem je jen jednoduše otočila a pevnou zadní stěnou jsem zakryla otvor ve voliéře..A opět stejným způsobem jsem upevnila otočenou budku.. Je to snadné, rychlé a vtipné řešení.. :-)

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.