Aktuálně: 3 737 inzerátů212 163 diskuzních příspěvků18 278 uživatelů

Mládě andulky, nemoc nebo ne?

Veronika (neregistrovaný) 10.09.2011, 17:48:21 xxx.xxx.175.1
Dobrý den, píšu vždy když se vyskytne nějaký problém. Dnes vylétly poslední dvě mláďata z odchovu, vše je v pořádku, jen u jednoho mláděte, které z budky vylétlo jako úplně první (byl to i jedináček) nevím. Mládě je naprosto čilé a k svétu, zope, hraje si...vše. Ale zadešek má strašně znečištěný. První dny jsem ho oddělila samostatně do klece a krmila zrním a prosem. Byl v podstatě čistý. Před několika dny jsem ho vrátila zpět mezi ostatní a někdy se až vyděsím, co mu u zadečku visí. Mate mě ale jeho bezproblémové chování. Pošlu fotografie. Nechci ptáka stresovat a jezdit k veterináři (cca 20km autem), navíc mi většina veterinářů přijde, že se mi s andulkou vysměje a rozumí jim méně než větsina chovatelů, možná některé specializovaná centra, to je ale o to dál...Vím, že asi takhle nikdo neporadí, ale nedalo mi to napsat....
Veronika (neregistrovaný) 10.09.2011, 17:58:01 xxx.xxx.175.1
Omlouvám se za chyby!
Obrázek
Veronika (neregistrovaný) 10.09.2011, 17:58:51 xxx.xxx.175.1
lepší se zatím nepovedly
Obrázek
anonymní (neregistrovaný) 10.09.2011, 20:00:28 xxx.xxx.0.70
Dle mého názoru je mládě je začerveno . Odčervit , pokud není již pozdě . Uvidíte co vám odpoví ještě ostatní .

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.