Dobrý den, dneska jsem zakoupila korelku,, líbilo se mi zbarvení, ale majitel mi neřekl jaké je pohlaví, bohužel ani věk. Jen vím, že je narozena letos. Prosím o určení pohlaví, abych mohla zakoupiti k novému přírůstku ženicha či nevěstu? :+D Pokud znáte mutaci můžete pro zpetření přidat i info o mutaci děkuji
A poslední fotečka, tady je jak panenka,ale má pěkně vybarvené lícní kvrny, tak samic nebo samička? Zatím jen skřehotá, pískání žádné, ale jak říkám mám ji doma chvilku a neznám stáří, jen na kroužku je rok 2011
Jak píšete je to letošní mládě takže musíte počkat. Ale mutace perlová je mutací vázanou na pohlaví, takže pokud jeho matka nebyla perlová nebo perlová straka tak tohle mládě je samice.
Tak pokračuji v diskuzi, protože jsem si zakoupila další korelky. snad to bude ted lepší. postupně vše vypíšu a uvidím. Korela perlová. Tato korelka je narozená na konci června. jeho rodiče byli zbarveni do šeda, ale né jako klasické korely. . Na fotkách, které fotil ještě bývalý majitel je korelka vyfocená se sourozenci. Rodiče měli více šedivé hlavičky, asi tak jak ti dva sourozenci co jsou u sebe na poslední fotce. Korelka se narodila jako jediná perlová, zbytek sourozenců vidíte na fotkách