Aktuálně: 3 737 inzerátů212 164 diskuzních příspěvků18 278 uživatelů

Sameček škube samičku-zebřičky

Jájina (neregistrovaný) 29.08.2011, 14:07:10 xxx.xxx.48.123
Dobrý den. mám letošní pár zebřiček,je jim cca 5 měsíců. Sameček mi ale škube samičku,před 10 dny mi padla samička a měla oškubanej celej krk zespod a bříško,že jsem si toho na první pohled nevšimla,jinak byla čilá. Odpoledne seděla načepířená a do dvou hodin zdochla. Pořídiola jsem novou,jsou spolu týden a zase jsou všude kolem klece její pírka,ale nevidím na ní zatím žádné vyškubané místečko. Ale neperou se,to jsem je nikdy neviděla. Koupou se spolu,spí spolu v košíčku....... Co dělat? Stravu mají pestrou,zelené,vitamíny,směs zrnin pro zebry,grit,sepiovku.......
jena74 (neregistrovaný) 29.08.2011, 17:57:38 xxx.xxx.142.29
Ahoj měl jsem ten samej problém sameček škubal samičku a zjistil jsem v chytré knize že se to stává v době kdy stavý hnízdo a mají nedostatek stavebního materiálu. Zkus dát více sisálového vlákna,já přidávám chlupy z kukuřice a mám klid .
Jájina (neregistrovaný) 29.08.2011, 19:35:09 xxx.xxx.48.123
No ale vždyť ještě nemůžou přeci zahnízdit,ne? To vlákno koupím kde,ve zverexu? Oni už v tom košíčku nějaký sisal mají,ale možná jim to nestačí,tak to zkusím. Díky.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.