Aktuálně: 3 706 inzerátů209 897 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

papoušek zpěvavý rady

luda9 (neregistrovaný) 26.08.2011, 10:14:39 xxx.xxx.113.102
Jsem začínající chovatel a do začátku jsem si pořídil pár papoušků zpěvavých. Umístil sem je do venkovní voliéry 2m vysokou 1m širokou 1,5m dlouhou. A umístil budku samice ihned do budky zalezla a začala snášet nakonec se vylíhlo jeno mládě které bohužel po pár týdnech uhynulo. Za pár dní samice zasedla znovu a vyseděla 2 mládata. Samice celou dobu neopustila budku jen ráno a večer aby ji samec nakrmil. Po 2 týdnech začal budku navštěvovat i samec. Pak ale samice vylétla z budky a už se nevrátila obě mládata uhynula. vůbec nevým čím by to mohlo být. krmím je směsí pro střední papoušky+ každý den jiné ovoce nebo zeleninu, dostatek zeleného krmení větvičky na okus každý den čistou vodu (i do koupátka) nemohla je vyděsit bouřka? děkuji všem za rady.
fylip
fylip 26.08.2011, 10:40:55 xxx.xxx.80.34
Dobrý den, U zpěváků se mi to nikdy nestalo, jsou to dobří rodiče, hodně lidí pod ně podkládá i mladé od jiných, vzácnějších australských papoušků. Bouřka je vyděsit určitě mohla, mi letos jen díky bouřky penanti pozabíjeli mladé a rozbili vajíčka.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.