Aktuálně: 3 704 inzerátů210 173 diskuzních příspěvků18 251 uživatelů

Nová klec pro andulku

Marie (neregistrovaný) 18.08.2011, 19:40:12 xxx.xxx.138.170
Dobrý den, prosím o radu. Chci pořídit své andulce, kterou mám 3 měsíce, novou - větší klec. Andulka je ručně dokrmená, krotká, pro prolétnutí po místnosti se bez problému vrací do klece. Byla jsem poučena, že na klec si pták zvyká alespoň měsíc, do té doby není vhodné ho pouštět. Platí to i o nové kleci v místnosti, kterou už zná? Musím opět čekat? Nerada bych měla z andulky nedůvěřivého tvora. Děkuju za odpověď.
anonymní (neregistrovaný) 18.08.2011, 19:48:12 xxx.xxx.48.123
určitě bude nějaký čas na zvyknutí potřebovat,jinak se do ní nebude chtít vracet i když bude ve známém prostředí.
hana 736 (neregistrovaný) 18.08.2011, 21:37:13 xxx.xxx.210.134
Dobrý den, taky jsme měnili klec (pro mníška šedého). Byli jsme upozorněni, tak jako vy, na to, že si ptáci pomalu zvykají na nové prostředí. Tak jsme nějakou dobu nechali klece obě, do nové dali do misek sem tam nějakou mňamku, přidali novou hračku, dali nové větvičky - vše pomalu, postupně. A papoušek tam ze zvědavosti začal chodit, prolízal celou klecí, až se do původní klece nevracel a sám ji vyměnil za novou. Trvalo to necelé 2 týdny. Neříkám, že to tak má být, ale u nás to fungovalo - takže pokud máte možnost mít na čas obě klece, zkuste to taky tak. Přeji hodně úspěchů - Chromcová
Marie (neregistrovaný) 18.08.2011, 22:07:40 xxx.xxx.138.170
Děkuju. Ty dvě klece najednou nejsou špatný nápad...zkusím to tak udělat.
anonymní (neregistrovaný) 08.04.2013, 10:56:52 xxx.xxx.14.249
Já mám novou klec pro žaka, už delší dobu se na ní jen dívá, ale ani ho nenapadlo na ní i jen přistát. U staré, s kterou jsme ho koupili se začíná totiž loupat barva konstrukce. Tak nevím jak budeme dlouho čekat, jestli není lepší mu tam prostě misky a hračky přestěhovat a starou dát pryč. No je to ale žako, tak aby z toho neměl nervy :-( Děkuji za radu.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.