⋮ Příspěvek #77207 Nahlásit Oblíbené: 0 anonymní (neregistrovaný) 17.08.2011, 17:23:19 xxx.xxx.139.188 Je lepší na zimu jeřabiny zmrazit nebo usušit a potom namočit pro papoušky?
⋮ Příspěvek #77216 Nahlásit Oblíbené: 0 Marty (neregistrovaný) 17.08.2011, 18:08:44 xxx.xxx.155.18 Myslím, že namáčet je není třeba. Já jeřabiny suším a v zimě dávám, vyberou jen pecku.
⋮ Příspěvek #77222 Nahlásit Oblíbené: 0 anonymní (neregistrovaný) 17.08.2011, 19:19:32 xxx.xxx.16.80 ja mrazim a vse v pohode. Muzou se po nich utlouct.
⋮ Příspěvek #77224 Nahlásit Oblíbené: 0 anonymní (neregistrovaný) 17.08.2011, 19:23:23 xxx.xxx.24.197 Zdravím,které jeřabiny jsou jedlé?Prej se to pozná podle listů,at nenasbírám ty nejedlé.Dík
⋮ Příspěvek #77226 Nahlásit Oblíbené: 0 leef (neregistrovaný) 17.08.2011, 19:31:15 xxx.xxx.43.113 pro 24.197 nejedlé jeřabiny mají zubaté listy po celém svém obvodu, jedlé jsou cca v prvních 2/3 na obvodu hladké jen poslední1/3 listu směrem ke špičce je zubatá i jejich chuť je o poznání přijatelnější - jsou spíš sladkokyselé
⋮ Příspěvek #77230 Nahlásit Oblíbené: 0 anonymní (neregistrovaný) 17.08.2011, 20:02:32 xxx.xxx.24.197 Dík
⋮ Příspěvek #77234 Nahlásit Oblíbené: 0 cone (neregistrovaný) 17.08.2011, 20:32:15 xxx.xxx.67.3 Pro papoušky jsou všechny u nás rostoucí druhy jeřabin poživatelné a neškodné.
⋮ Příspěvek #77235 Nahlásit Oblíbené: 0 anonymní (neregistrovaný) 17.08.2011, 20:41:37 xxx.xxx.109.90 A špecialita je jarabina - oskoruša.
⋮ Příspěvek #77340 Nahlásit Oblíbené: 0 fylip 18.08.2011, 16:53:17 xxx.xxx.80.34 Dobrý den, Já jeřabiny suším a zavařuju a obojí přijímají dobře, zavařované dokonce o trošku líp.