Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda je nějak možné odchytit papouška,který někomu ulétl a sedí u nás před domem na vysokém stromě, třeba ho na něco nalákat.Neporadili byste mi? Díky M.
Odchytovou sítku mám z rámu bedmintonové rakety ke které jsem připevnil látkový sáček.je to OK.Nestálo to nic.
Jak odchytit papouška na vysokém stromě,to nejni zrovna jednoduché a musel bych znát více informací.Co je to za druh,lje li to samec či samice.nalákat na potravu za pomoci sklápěcí sítě,atd.Možností je hafo,ale uspěšnost je malá.
ad 30.8.2011
Jestli je to samec či samička nepoznám,protože se v papoušcích nevyznám,my máme doma akorát andulku :-) Myslela jsem, že je to ara,ale nevím přesně. Je mi ho líto,jelikož zima se blíží a on tady určitě nepřežije. Nalákat na potravu? Žere asi ovoce, co? Banány, pomeranče? Zkusím ho vyfotit a pořádně prohlédnout a zjistit víc. Zatím díky M.
Dobrý den chtěla bych také poradit jak odchytit papouška.Je celý zelený se žlutým zobákem a velký asi jako holub?Tak nějak.Sedává dost vysoko na stromech takže lézt k němu je nemožné.Zřejmě už ho někdo chytal protože,jakmile se přiblížíte hned odletí.Je nám ho líto,brzy začnou velké mrazy a to už asi nevydrží.Asi také někomu ulítl
No přijde mi,že ocas má dost velkej :) No a zobák,má takovej krásně zakulacenej a poměrně hezky žlutý.Prostě takové jasné barvy nic vyšusovanýho jestli mě chápete