2. můj děda
3. já pří řezáni ytongu
5. já a muj velký pomocník a dříč děda
8. zvenku
ale zvenku to je ted jinačí už jsou zabetonovany sloupky na výlety a pomalu začínáme svařovat kostru výletu a záletu
Pokud tě to Michale finančně vyšlo na udanou částku do stavu na poslední fotce, tak to jste s dědou kouzelníci. Jinak pěkná práce, navíc je supr když máš v rodině oporu.Co plánuješ za obyvatele, jaké budou výlety?
děkuji výlety budou dlouhé 3m. výška 2m. a šířka kolem 77cm plánuju tak alexandry maly,velky,čínský,černohlavý,rudohlavý,a možná aji šedá holubí snad to dopadne tak jak si přeju
Já souhlasím s reakcí Jana.
Jaký je to přístup ,, stačí roztáhnout křídla"
to snad nemyslíte vážte!!!
Vám by se líbylo žít v místnosti kde se budete dotýkat zdí? Asi ne... že.
Až niekto z vás kritikov bude budovať podobné chovateľské zariadenie, tak zistí čo to stojí finančných prostriedkov a vlastnej práce, tak to budete riešiť obdobným spôsobom, aby to bolo čo najefektívnejšie. Držím Ti palce, mladý chovateľ.
Dobrý den, myslím že tady je trocha kritiky na místě. Vím že vybudovat chovatelské zařízení stojí hodně pěněz a dřiny, ale také je třeba myslet na to že papoušek v tomto zařizení strávi celý svůj život a vybírat takové druhy kterým bude daný rozměr vyhovovat. Nacpat tam cokoliv co se tam "vejde" mi příjde dost nechovatelské. Martin