Cone: Byl jsem v nemocnici, takže mi ruce obvázali, obličej mám celý pomazaný, ale prý to bude v pohodě...
Leef: Už to nevypadá tak hrozně, ale jestli se mi povede chytit foťák, tak to tu dneska máte... :D
Peťula: Zrovna s těma cigaretama mě nespojuj, nemám to rád... :) u nás v rodině nikdo nekouří, zapalovač byl od strejdy, který s taťkou dělá v dílně ( ten kouří). Kdyby si on zapaloval tím zapalovačem cigaretu u pusy, tak by to asi vypadalo trošku jinak... Zrovna kouření fakt nemám rád... :)
4 Fylip - držím ti palec, ať tě tvé předsevzetí neopustí a někdy v budoucnosti nezačneš. Kouření je jeden z mála zlozvyků, kterému jsem odolal po celý život.
4 Filip: je to tak dva roky nazpět, kdy můj muž se snažil neúspěšně podpálit dřevěné uhlí v grilu... nešlo to, tak použil k podpallu benzínový čistič. Akční snímky proti tomu byly hadr, zmizel v ohnivé kouli. když plameny zmizely rychle jsem mu uhasila holýma rukama vlasy:Řasy , obočí bylo v tahu, na nose puchýř jako holubí vejce, ve tváříi otřesený výraz. Bála jsem se že oslepnul, ale jsem praktická žena a hned mě napadlo, že že tím pádem v jeho očích nikdy nezestárnu... Dopadlo to dobře a jeho komentář k tomu co provedl je nepublikovatelný!!! :oDD