Dobrý den plánuju stavbu 13 volier chci tam mit zatim rozely a pozdeji i neco vetsiho.. budu delat sest metru dlouhe voliery takze pozdeji uvazuji treba i o papouscich cervenokridlych atd.. Muzou mit papousci cervenokridli pletivo o sile dratu 1.4 nebo musi mit silnejsi? a po pripade barnadi a nebo patagonci musi mit jake pletivo? na internetu jsem hledal ale nenasel.. Jste spokojeni s oky v pletivu 25*25mm nebo mam volit raci hustsi sit?? dekuji za odpovedi
Pro Australske papousky by melo kralici pletivo stacit, co jsem slysel tak to staci i kralovakum, nadhernym apod. Ale samozrejme pred selmamy, hlodavci a dravci Vase ptaky lepe uchrani svarovane pletivo. Patagoncum kralici pletive nestaci.
Prosím o radu - velikost ok a síla pletiva pro papoušíčky šedé na voliéru.Má cenu značkové, např. Casanet nebo stačí nějaké obyč? ALe hlavně potřebuji tu velikost ok. díky
Forpusáčci vám takové pletivo zcela jistě nerozeberou, jen budete muset být v budoucnu opatrná, pokud by do ubikací mělo přijít něco jiného.
Měl jsem uvedené pletivo na boxových klecích pro agap. etiopské a bylo to v poho.