Aktuálně: 3 733 inzerátů209 895 diskuzních příspěvků18 243 uživatelů

humac natur exot

sunflowersman (neregistrovaný) 27.07.2011, 21:59:47 xxx.xxx.175.196
Pane Milane, mohl bych se tedy zeptat, co ve své prodejně nabízíte vy, co není komerčně laděné? děkuji. Štěpán
Milan (neregistrovaný) 30.07.2011, 14:37:13 xxx.xxx.48.254
Registraci výrobku má Humacc s.r.o z Košic. WWW stránky asi nemají. Na email neodpověděli. Zaregistrováno jako potravní doplněk,tzn.,že nemusí být odzkoušen deklarovaný účinek na kontrolní skupině zvířat. Oslovil jsem 7veterinářů,kteří jsou odborníci na exotické ptactvo a autora článku v Exotě. Autor vpodstatě držel linii článku,s novou informací-nedoporučují podávat při podávání antibiotik-mohlo by snížit účinnost. Jeden z veterinářů odpověděl,že přípravek nezná. Z vetservisu.sk mi přišel doplňující leták v EN ,který popisuje výsledky huminových kyselin u některých skupin chovaných zvířat. Pokud má někdo zájem nechte email a pošlu original nebo překlad z translate.
cone (neregistrovaný) 30.07.2011, 16:07:00 xxx.xxx.67.3
Takže jak to vyznělo celkově? Doporučíte nám Humac N.E.? Konečně jste se v problematice rozkoukal, již jistě chápete, že skušenosti se budou sbírat v chovech u chovatelů v čr a na Slovensku, ne v Hol, Belgii či jinde. Příjemný den
Milan (neregistrovaný) 30.07.2011, 18:21:36 xxx.xxx.224.121
Nedoporučím.Ať se každý rozhodne sám jestli chce něco zkoušet na vlastních chovech. Já použiji odzkoušené.Ano,já se rozkoukal. Nechápu proč jste takové netykavky. Slušně jsem požádal Ty,kteří mají kolegy v těchto chovatelsky vyspělých zemích aby se poptali a případné poznatky nám předali. Víc informací usnadní rozhodování.
Orina (neregistrovaný) 30.07.2011, 18:34:03 xxx.xxx.81.4
Někdo tady na diskuzi psal, že toho na nějaké burze někdo kupoval 50 kg. Tak nevím jestli to třeba nebyla propagace pro chovatele. Někdo u pultu nakoupil a zadníma dveřma to vrátil zpátky do prodeje. Určitě se ozvou v některém časopise chovatele, kteří budou přípravek používat. Když je to ale nevyzkoušené, tak bych se do toho mezi prvníma nepouštěla i když je tomu dávána dobrá reklama. Jsem zvědavá na chovatel, kteří mají velký počet voliér, jestli to vyzkoušejí.
anonymní (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:03:01 xxx.xxx.109.90
Pre p. Milana - Neodpovedali ste na otázku, ktorú Vám položil Sunflowersman, ale píšete niečo iné. Môžem Vás ubezpečiť, že po takmer 2 týždňoch podávania, som včera na skúšku podal Clay blok a výsledok -2 páry kráľovských s mláďatami a Aratingy slnečné ho mali rozdrvený a Ostatní vtáci ako Amazoňania, amazónci, nobilisky, hnedohlaví a konžskí , ktorí ho brávali bežne sa tentoraz Clay bloku ani nedotkli, takže urobte si záver sám. Pre Orinu - 50, 20 kg a podobné množstvá sa nekupujú na burzách ! a Vás ani nikoho, nikto nenúti, aby ste tento výrobok kupovali.
anonymní (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:08:43 xxx.xxx.109.90
Ešte niečo. Keď sa logicky nad tým zamyslím, tak sa ani nedivím, že antibiotiká sa počas podávania Humacu nedoporučujú, pretože Humac by ich na seba v tráviacom trakte mohol naviazať a vylúčili by sa bez účinku von.
Orina (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:16:59 xxx.xxx.81.4
No ale přesto to bylo uváděné, že někdo kupoval 50 kg Při takovým množství si musí být chovatel vědom příznivých účinků. Určitě o tom bude v časopise informovat. Protože když je výrobek dobrý, proč by ho neměli chovatelé využít. Zatím je o tom málo informací. Jinak proč nekoupit 50 kg na burze, když se tam prodává velká balení i ostatních věci pro papoušky.Co se týká clay blok, tak moji papoušci o něj nestojí taky.
Milan (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:18:59 xxx.xxx.66.122
109.90 četl jste informaci o antibiotikách v některém z článků? Ne. A pokud na sebe nabalují antibiotika,potom co ještě? Brát jako důkaz prospěšnosti to,že to ptáci žerou mi připadá málo. Krávy taky žraly masokostní moučku a skončilo to víme jak,ale tady to nehrozí. Jen je mi divné,že špičkové firmy Orlux,Delacon,Zupreem nepracují s touto surovinou. Nebo možná ano,ale vyjdou s ní až budou výsledky. Tady někdo chce,aby jste to vyzkoušeli na vašich chovech. Zdejší komunita je zvláštní-moje jméno je dráždí,ale ty materialy nechce nikdo.
Orina (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:25:41 xxx.xxx.81.4
No třeba nemá výrobce možnost sehnat nějaký vhodný vzorek papoušků, tak se to dalo na veřejnost a teď se bude čekat co to s papouščí populací udělá. Asi je to jako Mac Donald nebo KFC je to taky vynikající jídlo, ale co to udělalo s populací, hlavně mladých závisláků na této potravě.
anonymní (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:41:07 xxx.xxx.109.90
Nie som oprávnený zverejnovať mená tých pánov /viem o dvoch, jeden bral 50 a druhý 20kg / a viem, že to nebolo na burze, ale u distribútora. Čo sa týka informácií v N.E. ich bolo dosť a ja konkrétne sa dosť dobre poznám s pánom Buranským, ktorý Humac podáva dva roky a debatoval som s ním na túto tému minimálne hodinu Moji pap. to pred podávaním Humacu brali úplne v pohode.
anonymní (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:46:16 xxx.xxx.109.90
Myslím si, že na túto tému je úplne zbytočné sem niečo písať, ale pán Milan stále veľmi diplomaticky sa vyhýbate odpovedaťna otázku, čo Vám dal Sunflowersman.
Milan (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:46:42 xxx.xxx.66.122
Potom jistě víte,že při profylaktickém podávání,by měla být pauza 20 dní.To v článku taky nebylo. Pokud se s panem Buranským znáte a diskutovali jste,podělte se se zdejší komunitou s nějakými konkrétními poznatky. Ten kdo to podává 2 roky je jistě má.
anonymní (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:52:53 xxx.xxx.109.90
Najprv odpovedzte VY !!!
cone (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:53:42 xxx.xxx.67.3
Zmiňovaný chovatel, který bral ono velké množství je opravdu špička ve svém oboru ale myslím, že asi veřejnost seznámena s podáváním H. od něj nebude. Obávám se, že toto vlákno jste Milane nezaložil jako kampaň pro propagaci, já ani nikdo z ostatních H. nikomu nevnucuje, osobně jej ještě nemám.Pokud budete číst pořádně reakce na zdejších vláknech, tak si při troše snahy můžete všimnout, že přehnané reakce jsou na velmi solidní a hlavně k věci příspěvky od 109.90. Proč si pořád myslíte, že v Hol. či kde jinde budou mít slovenský přípravek odskoušený dříve a lépe než v čr a Slov.? podle mně jste poměrně pozdě identifikoval výrobce, sám jste H. nazval nějak jako hnědé uhlí ze zahraničí. Orino, to koupené množství přece nic neznamená, já nebo vy si pro svých pár papoušků koupíte třeba 2 kg balení, pokud budete mít něco ke dvoustovkám párů, tak jistě i na "jen" vyzkoušení není těch zmiňovaných 50kg nějak příliš hodně, nemyslíte? Zase vše vidíte příliš opatrnicky a hlavně černě - zase to zkoumání statistik a pak možná???? Takový nějaký závěr o nynějších diskuzích, či o jejich úrovni - vše započalo přeci propagaci - a to dost razatní - chatu, kde se jedině někdo něco dozví. Chodím tam dost často, ale nějaké závažné informace, které by mě nějak posouvaly kupředu se nedozvídám, jen si příjemně poklábosím s příjemnými lidmi. A hrocení názorů, ne už diskuze, pokračuje i dále, není ten problém přece jen někde jinde?
cone (neregistrovaný) 30.07.2011, 20:59:11 xxx.xxx.67.3
Milane proč zdejší diskutéry nazýváte hanlivě komunitou ? Stálo by za úhavu tento název změnit. Jsem z ostravska při vyslovení komunita - s nějakým slovním upřesněním - se mi dělá opět nevolno. Mohu vás tedy poprosit o změnu ? Děkuji.
Orina (neregistrovaný) 30.07.2011, 21:20:33 xxx.xxx.81.4
Cone: já ten přípravek opravdu neznám. Kdybyste mi neupozornil na článek v časopise, tak bych se k němu dostala opravdu hodně pozdě, třeba za další měsíc. Proto spíš koukám na diskuzi, ale neberu to ani negativně ani pozitivně. Čtu o tom pouze na této diskuzi a jsem zvědavá jestli se někdo nepřidá s nějakými poznatky. Ale myslím, že i kdyby někdo nějaké poznatky měl, tak se bojí vstoupit,kdyby řekl blbost, že by asi působil blbě. Já se jen svými poznámkami dotazuji, nechci to komentovat, když to neznám. Jsem ráda, že někdo řekne to a jiný zas něco jiného. Já se taky učím a chci poznat nějaké novinky. Když to je dobré proč to nepoužít. No a nakonec jme se shodli se 109.90 že ani jednomu z nás papoušci nepřijímají clay blok. Dává se na to velká reklama a já si pak myslím, že papoušky o něco ochuzuju. No a jak je vidět něchtějí to papoušci ani u jiného chovatele.Do diskuze se chci zapojit, v žádném pádě ve zlém. Prostě jen ze zvědavosti o novinkách. Vy přeci jenom jezdíte na burzy já ne. Tak se toho zase tolik od chovatelů nedozvím.
anonymní (neregistrovaný) 30.07.2011, 21:26:11 xxx.xxx.109.90
4 Orina - moji ho predtým brali !
Orina (neregistrovaný) 30.07.2011, 21:29:09 xxx.xxx.81.4
Jo, moji taky. Teď mi ještě kus zbyl. Docela jsem se divila, že to najednou nechtějí. A fakt nevím proč. Máte nějaký poznatek, krom toho, že měli problém s polykáním? Tohle u mě nebylo, najednou ho nechtěli a nevzali to.
Milan (neregistrovaný) 30.07.2011, 21:36:32 xxx.xxx.66.122
Toto vlákno jsem nezaložil jako propagaci,ale jako prostor kde jsem se chtěl dozvědět poznatky chovatelů k tomuto výrobku,abych je mohl zhodnotit a prostředek použít nebo nepoužít.Proč si myslím.že v holandsku,belgii,německu by byly informace o stejném či podobném prostředku? No protože tam jsou firmy s historii,které mají mezi chovateli exotů zvuk. Komunita nemá nic společného s komunismem/pokud jste měl toto na mysli/. Pokud bych napsal spolek/chovatelů/ určitě by to vyznělo hanlivě.Jak tedy nazvat množinu přispěvatelů aby Vás to uspokojilo? Jsou tu 3 stránky příspěvků. Zkuste si spočítat,kolik jich je takových,aby si mohl náhodný návštěvník udělat úsudek o tomto prostředku,protože navštívil diskusi chovatelů a kolik útoků netýkajících se podstaty-tedy diskuse o jednotlivých názorech na prospěšnost,přijímání jednotlivými druhy,negativní zkušenosti apod. Přístu já vím a nepovím opravdu nikoho z nás nikam neposune.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.