Tak slepička nejevila vůbec zájem o vajíčka. A když se přess noc tolik ochladilo, dal jse mvajíčka do líhně. Snad budu úspěšný alespoň částečně. V líhni mám teplotu od 37 do 38 stupňů. Vlhkost se pohybuje kolem 50%.
Hezký den, zrovna dnes jsem se sem chystal napsat. Nechtěl jsem psát dřív, abych to nezakřikl. Vylíhlo se mi 7 křepelek. Bohužel jedna zemřela asi po 3 dnech, byla menší a slabší. Ostatní jsou čiperné a mají se k světu. Sice to není kdovíjaká úspěšnost, ale přece jen se jednalo o můj první umělý odchov. Příště to snad bude lepší. Díky za rady a pomoc! :-)
Díky, budu to stále vylepšovat a snad i výsledky budou lepší. Oplozenost vajíček byla taková, že ze 13 vajíček, bylo 11 oplozených. Alespoň si to myslím, že jsem to tak poznal.
Zdravím, já tady psala, že má křepelka snaší 20 vajec a nesedí,. Všechny jsem vzala a vyhodila, křepelka nanesla dalších 15 vajec na které ale zasedla!! Vylíhlo se mi 12 křepeliček, 3 vejce nebyly oplozeny.:-) takže se mi to nakonec povedlo:-) chovu zdar!