Dobrý den,
Podle mě by společný chov v takto velké volieře neměl být problém, zvlášť, když budete mít větší počet samců. Možná jste už viděl dokument ´´Austrálie, země papoušků´´, kde jsou Eklekti ze začátku hodně pozorovaní a podle jejich chování v přírodě by společný chov neměl být problém. Už jsem slyšel o společném chovu, vždy s větším počtem samců.
zdravím,chtěl bych se zeptat jak vlastně funguje nákup ptáků v LORO PARKU.jestli vám je dovezou,nebo se musíte jet podívat k nim,jestli mají různá vet vyšetření,kdo vyřídí papíry a všeobecně co je potřeba.díky
Na vaši otázku vám nejfundovaněji může odpovědět pouze JUDr.J. Sojka, šéfredaktor čas. NováExota, on totiž má zastoupení LPF pro bývalý východní blok, dovozy zprostředkovává, jdou přes něj.
díky,rád bych se za čas chtěl podívat po vojenských.můj známý je chová,ale oba páry jsou příbuzné.sice jsou občas v inzercích,ale prodávají je lidé k nimž nemám důvěru.nechci je kupovat hned,ale je lepší být připraven.
Na vtáky z Loroparku potrebujete iba peniaze. JUDr. Sojka dáva na portál N.Exoty ponuku, alebo si objednajte priamo u neho. Vtáky z LP.majú všetky vyšetrenia a papiere, ktoré potrebujú. Vtáky posielajú letecky na JUDr. Sojku. Píšem z vlastnej skúsenosti a som max. spokojný.
děkuji.ještě otázka.ptáky si jedete sám vybrat a počkáte až je dovezou,nebo je dovezou a vy si jdete vybrat z toho co dovezli.první možnost asi ta lepší.