hezký den
jsem rád ,že se to povedlo ,nyní aby mu to vydrželo.Ještě se ozvěte,jak to pokračuje.dík
Radku šuplíky udělej ještě pod tu konstrukci , je lepší na čištění
Hezký večer
je mi to líto , je škoda že to nevyšlo.Nechte je ještě jednou zahnízdit ,jak snese 1. vajíčko krmte jen suché zrní ,až v den líhnutí začněte podávat vaječnou míchanici.Držím palce aby to vyšlo.
znám ten pocit,ale jsou v životě lidském daleko horší tragedie
U kanárů je to zcela normalní i to že odchová 1. hnízdo a v druhém neodchová zcela nic, Už se tím netrapte a nechte je letos ještě jednou zahnízdit a po dobu sezení krmte jen suché.Věřím že druhá snůška bude úspěšná.
hezký den
Musím ti to pochválit je to pěkně udělaný,akorát nevím proč jsi dělal tolik dvířek ,je to zbytečný a pracný.,ale tvoje rozhodnutí , takže mně do toho nic není.Je to jen taková technická připomínka než uděláš tolikero dvířek, tak bys měl jednu klec hotovou,. Ještě jednou chvála ,určitě se jim v tom bude líbit.
to je pravda stěma dvýřkama jsem to přehnal dělám to poprvé celej přostředek jsem udelal otevýrací proto až to budu umívat abych se tam dobře dostal na dalších udělám jen v každém rohu jedny malí to bude stačit........jěště pobít ob deskama a je hotovo