Mám viacej párok holúbkov v takej šope.Je to tak spravené aby im tam svietilo aj slnko,takže tam majú svetlo.Ale ešte sa nevyliahli žiadne mladé.Neviete prečo to môže byť?
Hezký den
vy nepíšete ,jestli seděli a měli čisté vejce (neoplozené),nebo byly oplozené a přesto se nic nevylíhlo.Zda to máte ve společné voliéře nebo v klíckách po párech,takže na vaši otázku se dá těžko odpovědět.
A máte stejné páry jako vloni nebo nové mladé holoubky.Myslím že to nebude tím že jsou (šopa ,předpokládám je kůlna) v šopě ,.Zkuste si vzpomenout co jste loni dělal jinak ,zda neměli pestřejší stravu,možná že v té šopě mají kratší den,zkuste jim ,den prodloužit umělým světlem.,ráno a večer.Nevím co vám brání aby mohli být zase venku vždyt jsou otužilý a mohou být venku až do zámrazu.přeji vám at se zase zadaří jako vloni
Hezký den
Prosím byl by jste tak hodný a podělil se se mnou o radu od pána,k čemu holoubci potřebují větší vlhkost vzduchu.Jak vlhkost působí na hnízdění holoubků .předem děkuji za sebe i ostatní které to zajímá
Oni by potrebovali väčšiu vlhkošť pretože ešte mladé ked je vo vajíčku sa z neho nevie dostat pretože tá škrupina je velmi tvrdá a to robí tá vlhkosť teraz ich mám už aj ja vonku a darí sa im.Alebo potom je ešte jedna možnosť ak sú taký ktorí majú rovnaký problém že vo vnútri sa im nedárí : vdety treba sledovat kedy zasadne na 2vajíčko a potom o 10-11 ho aspoň raz denne treba trošku navlhčiť,stačí rozprašovačom orosiť.
Hezký den
děkuji za odpověď ,vy jste ale nepsal, že máte problém s líhnutím.Vy jste psal ,že se vám letos nevylíhlo ani jedno holoubě.Na můj dotaz zda jde o neoplozená vajíčka či jsou plná a nemůžou se vylíhnout tak jste mi neodpověděl. Chovám holoubky ve venkovních voliérách se zálety ve zděném ,suchém přístavku a s tímto problém nemám.Přeji vám ať se daří odchovy k vaší spokojenosti
Hezký den
děkuji za odpověď ,vy jste ale nepsal, že máte problém s líhnutím.Vy jste psal ,že se vám letos nevylíhlo ani jedno holoubě.Na můj dotaz zda jde o neoplozená vajíčka či jsou plná a nemůžou se vylíhnout tak jste mi neodpověděl. Chovám holoubky ve venkovních voliérách se zálety ve zděném ,suchém přístavku a s tímto problém nemám.Přeji vám ať se daří odchovy k vaší spokojenosti