Aktuálně: 3 734 inzerátů212 107 diskuzních příspěvků18 276 uživatelů

Kanari a jejich chov?

Lenka (neregistrovaný) 16.06.2011, 16:43:20 xxx.xxx.194.69
dobry den,muzu se zeptat,jako darkem jsem dostala par kanaru,udajne nepribuznych,letosnich,,klec mam velkou asi metr na 80vysku,sirka 50,ale shodou nahod,me dalsi clen dal taky kanarka,samicku,muj dotaz je?? muzu je v tedle sestave chovat v jedne kleci 2samicky a 1samecka?a nebo mam poridit dalsiho samecka a koupit klec druhou coz bych nerada,dale by me zajimalo az pak budou chtit odchovavat asi pristi rok ze?zdali je prave takhle muzu nechat,nebo zda to nebude delat dobrotu?diky moc za odpoved nakemu chovateli.Lenka
anonymní (neregistrovaný) 16.06.2011, 21:30:07 xxx.xxx.136.183
Hezký večer Chovat kanáry se dá několika způsoby ,jeden z nich je že se chovají dvě samičky a jeden kanár v jedné kleci ,tento způsob se mně ani několika známým moc nedařil.Většinou obě snáší do jednoho hnízda a nakonec si ani jedna z nich nesedne.Další možnost je dvě klece v každé samička a kanár se k nim pouští střídavě . To je spolehlivé ale musí se samec odchytávat coš je dost pracné.Nejlepší je kanáry chovat v páru je to nejčastější způsob.po vylíhnutí mladých sameček krmí samičku a později i mladé kanárky.Pokud to jsou letošní kanárci tak ty nejdříve zasednou v příštím roce.chované v teplé místnosti tak po vánocích a chované v chladnu tak únor březen.Přeji hodně chovatelských zážitků a odchovů
Lenka (neregistrovaný) 17.06.2011, 19:57:50 xxx.xxx.194.69
Moc dekuji,za Vasi odpoved,,,budu mit tedy 2klece a jeste moc prosim o 1dotaz,,ja si tedy ted koupim jeste 1samecka,,a muzu ho pustit te dk nim?jako k tem 3kouskum co tam mam?aby se jako nejak vybrali?nebo mam ja sama rovnou dat par,a par?bojim se aby se ti dva samci neprali v jedne kleci,,,i kdyz tam budou s dvema samickama?a jeste neco?asi taky chovate kanary?pokud ano mohla bych se nekdy na Vas obratit v pripade nake rady?ale nevim na koho?jste tu jako neregistrovany?diky moc a hezky vecer Lenka
astrild (neregistrovaný) 17.06.2011, 21:22:20 xxx.xxx.136.183
Hezký večer Podle mne je můžete dát do společné klícky, .Nedá se to říct jak se budou k sobě chovat ,každý jedinec je jiný.Odstavoval jsem mladé do venkovní voliéry ,bylo jich padesát i více spolu a nikdy se mně nestalo, že by si nějak ublížili, nebo se napadali. ,V tuto dobu se nebudou sami vybírat ,sestavení párů je na vás.Pokud budu vědět ,rád poradím.Adresu najdete na zdejším chatu v profilu .
Lenka (neregistrovaný) 18.06.2011, 18:32:57 xxx.xxx.194.69
Moc dekuji a kdyztak se na Vas obratim,hezk yzbytek dne,Lenka
Lenka (neregistrovaný) 21.06.2011, 19:24:26 xxx.xxx.194.69
jeste dotaz,neplanovany?jako dneska sem videla se 1par pářit tech novej kanarku,samec letosni,samicka lonska?je to mozne?mam nejak reagovat?dat jim hnizdo?samec je mlady ne?a uz je pozde?nebo ne stejne na hnizdeni kanaru?diky za opet muj laicky dotaz,,Lenka
astrild (neregistrovaný) 21.06.2011, 20:36:46 xxx.xxx.136.183
hezký večer S pářením letošních kanárkú nemám zkušenost ,nebot jsem je odstavoval zvlášt do odstavovací voliery . POKUD JSTE VIDĚLA ŽE SAMIČKA DĚLÁ KOLÍBKU A JE POVOLNÁ D EJTE K NÍ STARŠÍHO KANÁRA ,ONA JEŠTĚ ZAHNÍZDÍ. NA KANÁRY JEŠTĚ NENÍ POZDĚ Chovnou sezonu u nich zakončí pelichání.Ještě se omlouvám ,ale už to nebudu přepisovat

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.