Toto téma platí zejména na ty chovatele, kteří chovají plívy, které nemohou prezentovat na inzerátech pro ostudu, tak kradou fotky ostatním chovatelům a vydávají je za svůj chov. Už o tom psala Peťula jak čas od času objeví fotky duhovek u jiného chovatele, teď se to stalo i mně na inzerci Bazoš inzerát ze dne 5.6. Mladé andulky chovatelka z Teplic. Jestli máte tak nemožný chov, tak ani neprodávejte a jestli nabízíte tak skvělé kusy, tak by bylo dobré se s nimi v inzerátu pochlubit. Přikládám kradenou fotku. Navíc je ještě dost nepovedená, ale ty perfektní kusy z mého chovu asi nemohla chovatelka prezentovat, aby se k ní nesjeli zájemci a chtěli chov vidět. Tak pro příště se chubte svým peřím a ne cizím. A jestli máte chcípáky tak neinzerujte.
ahoj Ori, pošli email na webmastera, dej mu odkaz na konkrétní inzerát a autora a je to, takhle to vyřešil pan Žoha na ifauně obratem k mé plné spokojenosti. :-)
To problém nevyřeší , dotyčný si najde jinou fotku a použije ji . Mě se stalo to samé , dotyčného jsem několikráte kontaktoval aby fotku odstanil . Odpověděl že fotka se mu líbila tak ji použil , a že nemá digit. fotoaparát. Nakonec ji odstranil . Opravdu nejlepší je na fotky dát svůj mail nebo web stránky , pak ty fotky jsou jednoznačný
Všechno bych brala, ale dnes se dotyčná ozvala, že fotka i andula byla stejně blbá. To je síla co. On si nikdo neuvědomuje,že existuje tiskový a autorský zákon. A že vlastně fotku nejen zcizila, ale i podvedla vydavatele inzerátů, takže by měla být vlastně ráda, že se to nezačalo víc rozmazávat. Oni by si noviny rádi smlsly, protože ani u nich není peněz nikdy dost.