Dobry den,mam u korel 5 mladych cca.8 dni stare a dnes mi padnul samec,mam nechat zkusit samici samotnou dokrmit mlade,nebo mam jeste jednu moznost u paru zpevaku mam v boude 4 mlade priblizne stejne stare,mam zkusit 1-2 mlade korel podlozit,mate s timto resenim nekdo zkusenost dekuji za rady.
pro xxxx.68.194....,tak to opravdu nevim, proc mi samec padnul,jen urcite vim, ze nevypadal jako nemocny,ani jsem na nem nenasel zadne viditelne poraneni,ale mohl se mozna neceho vecer leknout a narazit treba do steny atd.taky nemuzu vyloucit stari ,samce jsem dostal a nevim stari,krouzek nemel,jen doufam ze se to samici podari,v krmeni byla takova asi aktivnejsi,tak snad to zvladne.Jeste ma nekdo nejakou radu?Dekuji.
Hezký den
Já bych jedno mládě na chvíli podložil pod zpěvačku,abych věděl zda je na ní trochu spoleh.:Ještě bych si zajistil dokrmovací směs pro případ že by je korela přestala krmit.
zatím bych to nechal na samici ,myslím že ona to bez problému odchová.A už vůbec bych neřešil proč samec padnul,asi se mu už nechtělo žít
Ahoj,tak dnes je to třeti den,co krmi samice sama,dnes jsem kroužkoval prvni tři mládata a je všech pět pěkně nakrmeno.Jinak mé zpěvaky jsem jako chuvy vyloučil,maji v boude 4 mladé a maj co dělat i tak.Jinak k ručnimu dokrmovani se nechystám.