Já bohužel žádné fotky pořídit nemůžu.14 dní před líhnutím mi neco kachnu odneslo měla 18 vajec a když jsem ráno přišel tak vejce byla studená.Takovou škvírou to bych neřekl že tam něco může vlést.Tak bohužel nemám nic
Rád bych si pořídil chovný pár těchto kachen ale nedaří se mi je sehnat poraďte prosím kde je sehnat jsem od Milevska (není problém někam i dojet pokud to tedy nebude u Brna)
Dobrý den, mám dotaz...asi to bude znít hloupě, ale potřebovala bych informaci. U nás na zahradě se před rokem usadila naprosto cizí kačka pižmovka a začala nám snášet vajíčka. Bydlíme u řeky, takže má volný přístup k divokým kačenám. Je vůbec možné, aby se z toho něco vylíhlo? Děkuju za odpověď :o)
Já má kachně které lítá a nevím co sním když jí přistříhnu křídla tak nic
má 6 měsíců černá čepička fleky a zádama knědo zeleno fialovo tirkisovo černo šedý.Je moc pěkná.
Jde se křížit pro Báru já mám tu kachnu jak jsem psala a ta je křížená s kachnou divokou.Potom je problém že ti může uletět ta moje lítá pořát je jí 7 měsíců už v 1 týdnu chtěla lítat je to prostě sní hrozný.Fotku nemám ale až budu mít tak jí přidám jak to vypadá když se kříží.
ahopj všem 2 odkazy za sebou ty patří mě potřebuju pomoc má kámoška má kačera a mámeje u sebe a on nani furt leze neklade vajíčka tak se jí nic nestane???? no doufám odpovědi ráda uvítám a chci křížit mojí kachnu s kačerem z černou čepičkou doufejme že nněkdo takovýho má jsem z Příbrami 6