Kvůli obojím.Kluci by se v tom koupali a chytali ryby a čubka mi z jezírka vytahávala vodní kytky.Takhle mají všici útrum.Kucí mají svůj lavór, psouni zas procházky k rybníku:-)) A já klid v duši, když jsou náhodou všichni chvíli bez dozoru..
to Růža : trvá stejně jako ve všední den, jen nejezdí tak často :) .Jinak záleží kam do metra nastoupíte. http://www.metroweb.cz/metro/mapy/metro-sit-m.gif Tak nebo tak budete muset přestoupit na trasu A. Můj odhad je nějakých 20 min.
Tak teda přispěji mezi chataře i ze svým zvěřincem :+DDD Na fotce je Bublinka a Mucinka. Bublinka byla zachráněna a vykoupena jednou paní, protože měla být jako krmení pro hady. Paní ji pak darovala zdarma na inzerát, tak se dostala ke mě
Jak se ukázalo tento páreček opravdu je páreček a já se obávala , že mám dvě samice. na fotce spolu s jediným mládětem. Bohužel letos korelky nějak nemohou vysedět mladé i když jsou všechna oplozená, ale mládata se nevylíhla.
to růža5 : dobře, na chatu tykám téměř všem, ale až někoho potkám osobně, tak nevím newvím :) . Jinak jsem také z vesnice, ale v Práglu se už trošku vyznám
Kajik: no, až mě potkáš osobně, tak mi prostě budeš taky tykat, co jiného :-P
Mě to čeká zítra,po tolika letech jedu do velkoměsta,musím vyklepat slámu z bot:-))
Jinak pro 155.190. jméno,jméno, kam mám ty pěkný ptáky zařadit..ke komu???:-))
Růža, slámu v botách nech, a nastyď se za ní až budeš chodit po betonu velkoměsta, budeš našlapovat jako v mechu. A neztrať se ať mi zůstane parťačka na výlety.:o)
Leef: hihi, já se za ní nestydím, dyk mě znáš.Jen se tam budu motat jak nudla v bandě, ale pár víkendů a budu tam jak doma:-))
V říjnu počítám s Přerovem...
Zdravím, sice jsem sem dlouho nepřispěl tak doufám že mě neukamenujete, ale musím se pochválit.. :-D Nato že mám roční páry papoušků zpěvavých tak mi letos jeden odchoval 2 mladé v jednom hnízdě a druhý 1 mladé v prvním, a ted má 5 mladých v druhém hnízdě.. Já vím jsou to jen zpěvaci ale pro mě velký úspěch za dva roky kdy se mi nedařili ani andulky.. Zítra dám fotku těch malých prcků... Zatím čau