Pro astrilda: jezírko máte moc pěkné, také takové mám( měla jsem) po letošní zimě a krutých mrazech popraskala bohužel folie. Mám ji několik let , ( s mnohaletou zárukou), ale bohužel vlivem letošní zimy popraskala na několika místech . Takže čekám na jaro s novou realizací . Nemilé. Vám ať se daří. Co zamýšlíte nasadit ? Jakou mte hloubku?. Děkuji D.P.
Pro Daninku: děkuji za pochvalu,hloubku v max okolo metru ,tak doufám že nepromrzne ,obsah 3 m/3.životnost folie 30 roků .No co v tom bude nejsem ještě rozhodnutý,myslel jsem koi kapry ,ale na množství vody jsou doporučený 3 kusy ,tak na tu námahu se mi to zdá že je to málo ,tak asi karasy červené a nebo drobné rybky z našich rybníků a pořádné hejno aby bylo na co koukat .No a ještě nějaké rostlinstvo ,to mi poradí kamarád, který se tím zabývá dlouhá léta .Také by se mi líbili raci potoční, ale nevím zda se to může chovat spolu ,aspoň dva .V současné době dělám břehy a nemám dost oblázků,potom ještě vyřešit nějakou čističku vody a bude relax.Také vám přeji ať se vám po obnově jezírka, vše daří k vaší spokojenosti.