No ten je krásnej :-). To vypadá, že snad většina máme to štěstí, že bydlíme blízko k přírodě, a nekoukáme ráno na pos.... šedivý chodník před paneláky.
Fotím to z okna. Letos tam byl jeden stehlík, hejno kosů, vrabci a sýkorky koňadry. Možná jsem něco propásla. Sypu jim, ani nechci napsat co :-)) Prestige pro žaky+ slunečnici. Na příští rok musím sehnat nějaké pytle zrní pro venkovní ptactvo. Poradí někdo, který dodavatel by to poslal poštou? Nemám auto, tak mi všechno musí dodávat pošta a to jen na podzim, protože v zimě se ke mě nikdo nedostane. Jenom zloději, kteří tu vykrádají okolní chaty. Naštěstí tu mám psy, tak sem ke mně nikdo neleze. V létě sem přibyde další štěně. Možná kavkazan. Tuhle posílám fotku tatíka.
Když lidi dokážou zaměnit belgičáka s liškou, proč ne moskeváka s bernardýnem i v nesrovnatelném zbarvení.
V dnešní době je dobré mít psa, který nepotřebuje cvičit obrany. Za obrany chce figurant na cvičáku obolus za kousání a ještě je to o tom, tam stát v řadě jako blbec a čekat až na každého dojde řada. Tak to už ne!! V dnešní době je docela dobré aby pes kousal tam, kam ho napadne a ne jen na rukáv. Holt už v dnešní době necvičíme jen kvůli vítěztví na mistrákách a pohárům, ale kvůli opravdové obraně a potřebě. I když zákony jsou proti.
Další papoušci ze Zélandu na videu a fotkách http://www.dvora.cz/2012/02/mount-aspiring-national-park-jednodenni-vylet-do-sedla-cascade-12-2-2012/#comment-116 Biker70