No, tak to budu za nejhoršího asi já.Cpu se masem od všech zvířat a vůbec mi to nevadí.Stejně tak asi nejsem moc velká citlivka, když dávám 4 kohoutka křepelky do AVESU pro dravce, aspoň těm poslouží.Nikdo je nekoupí ani jako darované a sežrat se to také nedá:-).No, jsem holt asi jiná...
4Leef ...tak a teď uvidíš:-))
Počasí dnes u nás ,teplota ráno mírně nad nulou, po celý den +3°C a prší .Počasí ne vůbec zimní ,dobré akorát na nemoci z nachlazení ,.Myslím že by bylo lépe,kdyby začalo trochu mrznout a trochu sněhu by také nevadilo,.anebo kdyby už bylo úplně jarní počasí,také by se z nás chovatelů exotů nikdo moc nezlobil.Ještě doplním, že tu u nás je Žatec a okolí.
Ahojky, poslušně hlásím, že přes noc nádherně nasněžilo, ráno jsem odházela, co bylo třeba, stihla se psy nádhernou zimní vycházku :-), a kolem jedenácté to začalo :-( ..... a "chčije a chčije". ( Litomyšl )
Tak když jsou tady Ty vtipy, tak taky jeden přidám, který jsem slyšel loni a je jeden z mojich oblíbených... :)
Potkají se dva kanibalové a jeden nese urnu. Druhý mu říká: Kdes ho sehnal instantního? :D
Jinak u nás všechno taje. Ještě včera bylo asi 30 cm sněhu, dneska ani polovina. Venku je aktuálně 1,5 stupně.
Hezký den
Pro Kajíka,ale i pro ostatní chataře ,kteří mají zahrádku jako koníčka.Foto malino ostružin jdou do 4 .roku od výsadby loni byla rekordní sklizeň
A ještě jedno foto ,zazimovaný sad jabloní ,stromky každý rok obrývám .Chtěl bych znát názor ostatních zda je to dobře ,nebo zda má někdo jiné zkušenosti.Musím přiznat ,že stromy mají každý rok velké přírůstky letorostů ,ale úroda nic moc.Jediná odrůda starkingson,plodí každoročně spolehlivě .Děkuji předem za rady a názory
Pro Astrilda-Orina: ty přírůstky na stromech jsou asi proto, že stříháš stromy v předjaří. Zkus udělat na stromech letní řez tj. červenec-srpen. Já vím, že je člověku líto stříhat do větví, když tam jsou nějaké plody, ale letním řezem se zastaví růst tzv.vlků a v příštím a dalším roce se zvyší plodnost stromů.
Jinak se omlouvám,všem že jsem vlezla na web Papoušci.