Názorové tření co kde patří či nepatří ! Po každé Exotě Olomouc proběhne vlna internetové nevole nad pštrosím gulášem či pštrosími steaky servírovanými a velmi oblíbenými na této olomoucké akci.
Nejsou tyto etické třenice tak trochu navíc, zbytečné?
Hezký večer
pro:74.6 souhlas ,vypadá to dobře, ale ta holoubátka by mohla být dvě a ta zelenina je ozdoba ,může se klidně nechat na talíři.
Pro :Pyka,proč by jsi to nejedl, vždyť to je delikatesa,navíc dietní jídlo., na rozdíl od kupovaných kuřat,které jsou krmeny kde čím od antibiotik až po masokostní moučky
jo jo,tohle je dobrota.když jsem byl malej kluk,můj táta choval Německé výstavní a pár párů Polských rysů a Kingy.Ty poslední jen na maso.jsme se s bráchama jen oblizovali.
Nevím jak vy ostatní, ale já beru všechny vlákna "chataři....." jako něco spíše nechovatelského, zrovinka tak chat sám - jinak bych musel být pohoršen prohlášeními na chatu - toulavé psy je třeba vystřílet, krkavcovití jsou škodná, do lesa nepatří a pod.
Již jednou jsem byl kritizován za svůj názor, že chov nedělá z nikoho lepšího člověka,a posunu svůj názor ještě trochu dále - i držení třeba deseti páru papoušků ještě nedělá z mnoha lidí v mých očích z dotyčného" chovatele".
Ale jistě není etické prodávat třeba na psích výstavách psí speciality nebo na dostizích koňský salám.
Pokud by to měl být zárodek nějakého možného problému, zvažil bych odstranění všech příspěvků následujících popříspěvku s fotkou pokrmu od leef, včetně její delikatesy.
4 cone, nic neodstraňuj, mě ty reakce zaujaly.Popravdě přemýšlím nad tím, jak by se zachovali odpůrci při poznání skutečného hladu. Teď to je možná mňamka jak někdo napsal a ano, jsou to hloubata a pokud vím ta se konzumovala vždy.
Co by byli papoušci při propuknutí hladomoru? Okrasa? :o)))