Můžeme se domluvit "interně" :-), že pětku založíme opět na tisícovce, až se dokončí debata.Někdo z nás a bude to:-)),pokud bude založena dřív, byla by máznuta, co vy na to?.Každopádně jedem už čtyřku, což znamená ,že za sebou máme cca přes 3tisíce příspěvků a fotek a to je co říct.
pro neregistrovaného 41.14 ze Svitav: ozvěte se mi prosím na email: petra.dittrich@seznam.cz nebo tel.: 608301151, pokud máte o ten chovný pár zájem, spěchá to, chystají se hnízdit. Díky!
Matúši, to je paráda...takže..co bude příště? :-))
Jinak odborníci chovatelé, poraďte co je to za ptáčka, vlétl do místnosti, usadil se a již neodletěl:-))
Další kousek psí boudy udělán.Blbé je to, že když jsem to navečer dodělala, tak mi došlo, že mohli být palubky svisle..holt chybama se člověk učí.Zítra snad už bude foto celé hotové boudy, pokud páni kluci dovolí:-P
Dakujem Daško,Aleš,Ruža a Oldrich a pochvalu a prianie,dufam že to pojde,Ruža a čo bude dalšie? To sa necham prekvapit sam:D ale rad by som privítal do mojho chovu nejaky druh z amazonanov, cone maju 4 roky takže uvidíme,chovu zdar! A plnme si svoje sny
pro Matúše: To teda taky moc gratuluji, jsou krásní, člověk častěji vídá jejich fotky spíš jako mazlíků anebo oškubaných trosek než z volierového chovu. Držím palce, ať se jim dobře daří a dělají ti radost. Co hluk? :-)