Ono je dobré všude nakouknout, aby si člověk udělal vlastní názor. Takhle mě každý může vyprávět o severním pólu, ale co když by moje pocity z cesty a z toho vidět to byly jiné. O tom to je. Zrovna tak to je o Praze. Kouknout a dost. Ono je to každý rok stejné. Já už jsem taky na Staromáku nebyla nejmíň 20 let. A při tom byly doby, kdy jsem tamtudy chodila z práce domů.
Dášo máte krásný modrý. Líbí se mi víc než zlatý. Budu muset zítra doběhnout u nás na náves. Kluci tam vždycky staví májku a v zimě vánoční stromeček. Tak jestli nebude pršet, tak ho půjdu vyfotit. Je to ale jen s pár žárovkama.
Jestli můžu doporučit,tak procházku noční Prahou,ale až tak kolem 1-3 ráno. Klídek a pohoda..nikde nikdo. pokud ještě lehce chumelí,tak je to nádhera Biker70
Taky doporučuji, ale v dnešní době jen ve skupině. Hlavně ne samotná ženská nebo ženské dvě. Praha je jiná než bývala. Teď by to možná bilo k zamyšlení. (není pravopisná chyba!!!!)
....k tomu nutno doplniti, že hasiči se k nám nedostali a začali se trousiti po jednom a bez náčiní. Nejdřív dorazil první, asi průzkumník aby rekognoskoval terén... Pak je můj muž začal voziti jediným vozem s pohonem na všechny 4kola. Mezitím pochopitelně stále hoří. Štěstí je, že u nás protéká malý potůček. Ha, zdá se, že jsme zachráněni, resp. sousedi. Leč... Benzínové hasičské čerpadlo né a né nastartovat. Je zima. Stále hoří...
Takže letos jsem ochotna akceptovat sníh a jiné extrémní podmínky maximálně v nedalekém ski areálu Chotouň!
Letošní počasí, si přeji, ať vydrží co nejdéle.
Veselé Vánoce!