Dobrý den,
U nás už asi dvě hodiny vytrvale chumelí. Na vajíčkách mi sedí alexandři, horští a penanti. Teplota pořád klesá, teď je zrovna 0,6 stupně nad nulou.
Jak je u Vás?
Ahojky,u nás je to stejné,2hod chumelí,na autech a na trávě,na stromech je tak 3-4cm sněhu . .taky mi sedí korely,rosely a pennanti začali snášet . .nooo snad se to umoudří . .
Ahoj Filipe. Kdo nemá zateplené posesezení a pro papoušky pouze výhled na padající vločky, tak to má letos špatné. Letos asi budou hnízdit pouze ti ptáci, co jsou zvyklí v zimě venku na -20°. Ty to letošní oteplení z těch -20° na tu nulu teď v květnu snášíi dobře. Jinak se musejí smířit ptáci pouze s tím výhledem z tepla ven.
Litomyšl 4 stupně, déšť se sněhem. Až do dnešního dne jsem si nadávala, že mám ještěptáky v zimovišti. Podle záznamů vloni jsem je stěhovala na čarodejnice. Letos ještě trošku počkám.
celou noc celý den lije a občas do toho i sněží teplota + 4 °C,zima jako v ruském filmu fouká studený vítr, večer chytání ptactva a zpět do zimoviště.Śpatný začátek ,dobrý konec se říká, tak ať nám to vyjde.
astrild žatecko
Noc byla opravdu pekelná. Podle internetu někde až -12°
u mě do rána tenhle div světa-viz foto oleandr. Už měl být venku, ale stále nebyl nikdo kdo by mi přenesl obrovský květináč ven. Tak se vlasně květy zachránily.