Ahoj Lidičky prosím kdo má navíc dvě samice korel?!ale né žádné důchodkyně :-),hlavní je aby byli chované venku jelikož je dám hned ven k ostatním,chovám exoty celý rok ve venkovních nevytápěných voliérách,prosím kdo má ať se ozve,prosím jsem z Teplic takže někdo poblíž né někoho třeba z Liberce :-) děkuji za odpovědi
Do letošního února nešly prodat, ale jen jak ve výkupu začaly nabízet solidní ceny, lidi se můžou po nich utlouct .
Za takový měsíc jich zase bude dostatek až budou letošní odchovy venku z budek - vydržať .
Když mě se právě nechce brát znovu mládě a riskovat, že mi doma do sbírky přibyde třetí samec :-( Proto bych radši koupila či vyměnila starší, ale 100% samičku. A to i za cenu, že si za ní trošku připlatím...
Zdravíčko,
já mám doma bělohlavé korele hned dvě které budu prodávat ... jeden je sto prosamec, ale druhá je albín a nejsem si jist pohlavím, ikdyž prodávající říkal, že je to samice.Důvod prodeje je ten že neustále ruší druhý bělohlavý korelí pár.
hmmm když to není jisté je to blbé taky mám alebína a taky nevím na stopro co to je :-(((( aaach jooo mě se také nechce čekat ......chci hned :-)))) Mirča
vím v jakym zverimexu je maji pěkny samice 1000% ale cena se mi nelibi 500,- za 1ks nebo bych ti ji koupil a ty mě dal 2 samice andulky a jsme vyrovnany.:-) 728024216 stači sms odpověd pokud budeš mít lichy samice nebo 1 kanara samici nebo něco nabidni